Přejít na obsah

malacko

Členové_50
  • Příspěvky

    66
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli malacko

  • Datum narození 10.1.1982

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    ujde to
  • Fanoušek značky
    Swiss made

malacko's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Alpina pilotky umí, ale tyhle se jim extrémně povedly. Známe cenu?
  2. Tak pokud drží rezervu přes 60hodin, tak to je opravdu mazec. Skvělé jednoduché hodinky a ještě k tomu s takovouto strojovnou. Krása!!
  3. Gratuluji ti. Jsou to opravdu nádherné hodinky s krásným čistým designem a výbornou strojovnou v ručním nátahu.Mohu se zeptat na rezervu chodu?
  4. Perfektní EDC sestavička, hlavně to ZT 600 nemá chybu
  5. Hezký, ale asi trochu mimo limint, ne ..
  6. malacko

    Ukaž svoje Laco

    Kluci opravdu skvělé vlákno a hezké kousky máte. Není tady náhodou někdo, kdo má Laco Fliegeuhren B ve velikosti 45 mm s ručním nebo automatickým nátahem? Rád bych si je pořídil, a každá zkušenost či reálná fotka by byla fajn. Mám jen trochu strach z té velikosti díky těm nožkám, ale pilotky mají být přece velké ...
  7. Moc krásné Breitlingy z časů, kdy Breitling uměl nádherné kousky. Gratuluji k jejich koupi. A k té WR - není přece potřeba ne, jsou to nádherné pilotky a ne potápky .
  8. Ty joo, tak to je brutální granát na ruce... Přeji hlavně brzké uzdravení!!!
  9. I za mne velká spokojenost. Kupoval jsem tam zatím jen maličkost v podobě leštících ubrousků, ale mají moc pěkný sortiment, hlavně Steinhart a jejich pilotky mi úplně vyrazily dech. Vše bylo umocněno znalým personálem, který mi vše ukázal a vysvětlil. Děkuji.
  10. 40 let,hmm, tak to jsem myslel, že máš již rozum.. No když vidím ale ty tvé reakce v každém vlákně, tak to asi chápu, ty prvně píšeš, a pak teprve rozmýšlíš -"pan odborník na vše"
  11. Tano, kolik ti bylo, let, když se stal prezidentem?
  12. Romane, žádnou kuráž mi to nálepkování či jak jsi to nazval nedodává. Myslel jsem, že v pravidlech fóra je, že se nesmí mluvit sprostě, atd. Ale pro tebe pravidla asi neplatí, že? Když jsi byl moderátor či jak se to nazývá. Respektuji Sibiře a nebudu dál k tomuto tématu nic psát. Myslím si, že všem jde mráz po zádech po tom, co se stalo.
  13. Koukám, že místní "sluníčkáři" či "havlovci" jak jim říká pár mojich známých se opět ozvali. Sám bych byl zvědavý, co byste psali, kdyby mezi oběťmi byli vaše děti či známí...
×
×
  • Vytvořit...