Přejít na obsah

Pitrisek

Členové
  • Příspěvky

    36
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Pitrisek

  • Datum narození 17.6.1984

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Vendryně
  • Fanoušek značky
    EDOX, Citizen, Orient

Pitrisek's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Už se docela těším až z nich něco přibude doma. Jinak každá takováto zpráva je dobrá :-)
  2. Ja vlastnim MIO link a prozatim velka spokojenost s merenim i pohodlim. Prenos dat pres ant+ i BT4, takzle lze sparovat snad se vsim. Bohuzel pamet nema, ale je za par penez oproti hodinkam. Hrudni pas mi pri behu vadi. Tohle zatim nee. Pouzivam jen na sport a ne celodenni monitoring, takze baterii nabijim jednou tydne.
  3. JJ škoda že tam říkali i tu cenu. Chvíli jsem si bláhově představoval jak by vypadaly na ruce. A ty dámské s lístky kopretiny jsou taky technický skovst :-)
  4. Udelam co budu moct, pak poslu foto, nicmene luneta i cifr jsou uz trochu rezle.
  5. Diplomaty ze zumpy? Je tohle story tady nekde sireji rozvedene?
  6. Pokusim se sehnat sklicko ale ty Moskvy uz asi moc nevylepsim :-(
  7. Takže se mi povedlo nalézt pravděpodobné hodinky ke krabičce. Jedny poljotky bez sklíčka, na kterých nechápu nápis (17 jewels) a druhé moskvy s docela hezkým strojkem. Oboje normálně běží :-)
  8. Startuje uz jen na vodku, nebo mu davas cist noviny? ;-)
  9. Tohle mě zabíjí Jednou jsem s Gazíkem jezdil a je to teda zážitek
  10. Primky co v nich byly jsou z r. 79. Pak mam jeste glashuttky z r. 65 a ty poljotky si nejsem presne jisty ale mely by byt nekdy mezi 56-60. Doma nafotim a ukazu.
  11. Na vrchni strane je napsano "Klenoty-hodiny" Tohle bude jen univerzalni krabice obchodnika. Nicmene napis vtipny. Socializmus uz si nepamatuju tak dobre aby mi to dneska prislo fadni :-)
  12. Jeste porad usilovne hledam co v nich mohlo byt. Porad mi vrtaji hlavou ty poljotky co tu jsou. Prodavaly se bezne u nas? Neboli mohla by byt krabicka prave z nich?
  13. Vazeni kolegove. Co kdybychom se pokusili vyjimecne krotit a sve off topic nazory ventilovali do jine diskuse. Na druhou stranu budu velmi vdecny, pokud nekdo z vas prida dalsi nalez Primek, treba predstavi jak k nim prisel(ted myslim nejaky zajimavy zpusob), zda-li maji pro nej nejakou zvlastni hodnotu, co je to za kalibr apod. Granaty nechme zase na nekdy jindy a jinde ;-) Dekuji vsem zucastnenym.
×
×
  • Vytvořit...