Přejít na obsah

Dokusan

Členové_50
  • Příspěvky

    8 868
  • Registrace

  • Přítomen

8 sledujících

O uživateli Dokusan

  • Datum narození 29.6.1976

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Olomouc
  • Fanoušek značky
    Christopher Ward, CWC

Návštěvy profilu

10 177 zobrazení profilu

Dokusan's Achievements

MegaXXLzávislák

MegaXXLzávislák (8/8)

  1. Budou to parádní hodinky a moc se na ně těším. SH21 je pro mě u Wardů aktuálně nezbytná podmínka pro nákup (až na jisté vyjimky) . Budí se těšit na druhou polovinu roku a případné oficiální představení (25.4.?)
  2. Titanový skeleton The Twelve. Jak lze dle všeho usuzovat. Asi něco mezi Zenith Defy a Orisem. Snad sem neudělal chybu.
  3. Já tu prezentaci nestihl. Takže u mě je to vyloženě zajíc v pytli
  4. Tak přátelé, můj první nákup úplně naslepo. 1500 liber záloha. Hustý. Asi to bude dobrej adrenalin
  5. Nejen hodinkami živ je člověk (interier je z kostela kousek vedle)
  6. Jeden názor k tomuto: What Patek did, and it is brilliant, is to attain the NEW ISO standard, vs. the older 30/50/100/200 ISO marks that made no sense. Patek, in line with the new ISO, states that the "30M" rating, actually means it is waterproof to the actual depth of 30M, including the normal activities one can do at that depth. Simple, clear, concise and all other brands should follow this.
  7. Tak z fotky je zřejmé, že to bude nějaký skeleton, úplně nepoznám, jetli je to přilba kosmonauta, pilota nebo to má vazbu na motoristický sport.
  8. Jo tak, to sorry. Hele nevím, asi se mi líbí ta decentnejsi kombinace šedé a tyrkysové. Ta Modrá s červenou je extrémně líbivá a "čučavá", ale přesto (možná právě proto) sem volil druhou variantu Sam nevím. Jaký je tvůj názor?
  9. Pokud přemýšlím nad udrzenim hodnoty, tak u nových to bude podporovat letech těch-30% jistě. Osobně bych se na tento parametr nekoukal. Vzal bych nějaký slušný automaty od klasické značky. Klidně Longines, Tissoty, Certiny, Hamilton. Pokud nepotřebuješ, aby ty hodinky byly od nějaké "klasické" značky, pole budeš mít mnohem širší. Mido, Junghas, Meistersinger, Ward, Formex, Edox....
  10. Rozhodně to není vrchol chronobundu, ale taková evoluce a dospívání. Jsou super
  11. Ještě že včerejška, kdy jsem si byl vyzvednout DJ36. Ty Yachty budou další. Sedly mi parádně. Jen vezmu šedý cifr
×
×
  • Vytvořit...