Přejít na obsah

panedge

Členové_50
  • Příspěvky

    5 760
  • Registrace

  • Přítomen

7 sledujících

O uživateli panedge

  • Datum narození 29.8.1976

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Trutnov
  • Fanoušek značky
    Rolex,Panerai

Návštěvy profilu

11 628 zobrazení profilu

panedge's Achievements

MegaXXLzávislák

MegaXXLzávislák (8/8)

  1. Ty cerny Adidas Stan Smith/Raf Simons sem chtel dat jako muj tip:-)Ty jsou podle me nejlepsi,ale nemaj moc velikosti... Jinak pro Kamila,ta cerna podrazka je nutnost?podle me s bilou podrazkou jsou hezci co?
  2. Tady bych si vybral neco pro radost[emoji4] https://kytary.cz/boutique/boutique-kytary/
  3. Venku beham zasadne bez hudby.Ale kdybych chtel poslouchat,tak to beru z telefonu,protoze bez nej bych nikdy nevybehnul.
  4. Podle me vsechno,ja to ani neotviram radsi:-)A i synchronizace s telefonem mi prijde tragicka.
  5. Von jeste nekdo pouziva itunes a je mezi zivejma?:-)
  6. Za prehravac bych je nakopal:-)Ale je to jeste prochazka ruzovym sadem oproti aplikaci iphoto na macu.To mam chut to vyhodit z okna vzdycky.
  7. Moty-nemám ho červený a já to mám vlevo Přehrát a vpravo Zamíchat.A když dám teda jak píšeš pod tím obalem LP první písničku,druhá je zase jiná než druhá na albu.Mě jebne,jak mám kurde pustit desku tak jak je???Ale díky Moty že se mi věnuješ! Edit:už to mám,fakt jsem měl zaškrtlý nebo teda označený blbě zamíchat..pěknej návod maj na podpoře Apple.Tak sláva!
  8. To me nejak nejde,takhle mam desku kterou chci prehrat,co ted? Edit:to mam jako dat prehrat,spusti se to nahodne a pak teprve primo v prehravaci sjet dolu a pustit to znova od prvni pisnicky?
  9. Můžete mi prosím poradit někdo-asi se uplně ztrapním,ale nevím jak si pustím písničky z LP tak jak jsou originálně seřazený.Prostě otevřu Apple music,kliknu si na staženou desku,dám přehrát album a hraje mi to náhodně.Díky
  10. Dobře tak řekněme zhruba za 10-15 minut by si měl na švihadle spálit to samý jako při tom běhu,kterej si uváděl.Pokud pojedeš ve vysokým tempu.Navíc by tělo mělo pálit i víc po tréninku než po běhu.Sporttester na švihadlo nemám a laktátovej test si dělat nebudu.Informace získávám na internetu a snažím se v tom zorientovat.Jsem jen amatér,kterej se snaží něco dělat,nic nikomu předvádět nemusím.
  11. Napis do googlu svihadlo kalorie a vyjede ti clanku spousta o tom[emoji4]
  12. Jinak kdyz neni cas poradne zamakat,tak za 10 minut na svihadle spalite jako za 30 minut behu zhruba.
×
×
  • Vytvořit...