Přejít na obsah

cedric

Členové_50
  • Příspěvky

    463
  • Registrace

  • Přítomen

9 sledujících

Návštěvy profilu

7 774 zobrazení profilu

cedric's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. cedric

    Seiko SKX 007/009

    Už je mám dlouho, jsou neskutečný;)
  2. 4 Jakubj: ano, taky mě pro něj hned napadly 4 Brept: zařadíme do výběru. Jinak včera jsem s pantatou objel par obchodů v LBC, zatím bez nákupu.
  3. No, byly ve Fastu, komplet výměna pouzdra a za 1/2 roku ten samý problém:(. Já mu právě poridil Mudmamy, s tím, že ty nezničí, ale to prostředí, kde dělá si vybralo svojí daň.
  4. 4 Tombas: Děkuji, asi půjdeme touto cestou.
  5. Dobrý den vážení členové, dostal jsem za úkol vybrat hodinky pro mého pantatu, věk 55 let, motorkář, sportovně založený. Hodinky by měly být masivní, má ruce jak Pepek námořník, a hlavně odolné. V práci zrušil Casio Mudman, jako fakt ( prašné prostředí, střídání teplot). Tak že žádné velké nárazy, jenom prostě se do nich dostala vlhkost l, opakovaně i když bylo vyměněné celé pouzdro, ale to je na samostatný článek. Zpet k úkolů, který jsem dostal. Pohon rozhodně quartz, ecodrive, solar atd. výhodou. Rozpočet tak cca do 5000,-kc. Napadají mě nějaké potápky od Citizenu nebo podobně. Za každou radu budu moc rád. Pantata je trošku hrrr a chce je pořídit co nejdřív. Trošku se bojím, že dnes. Chystá se na cestu do Liberce, taky kdyby někdo poradil i dobrý obchodu budu ještě radši. Omlouvám se za formu, ale píšu z MT. Děkuji S úctou Cedric
  6. cedric

    SEIKO 5

    Tak nějak nechápu jak to myslis ??
  7. cedric

    SEIKO 5

    Grand, Díky za odpověď. Řezat nechci, škoda. Ahoj.
  8. cedric

    SEIKO 5

    Dobrý den, chtěl bych Vás požádat o radu. Přítelkyně má hodinky Seiko SNXE91K, viz obrázek a chtěla by k nim pořídit kožený řemínek. Ten řemínek musím být u pouzdra zúžený. Nevíte, kde by se dal pořídit? Děkuji. s úctou Ced
  9. cedric

    Helveti.cz

    Chtě bych touto cestou velice poděkovat Jirkovu a celému týmu Helveti za super přístup při realizaci nákupu dalších hodinek. Rád se k Vám budu vracet. Díky, díky, díky. Ced.
  10. Reset jsem provedl, tedy spojil pinzetou + baterii a AC kontakt. A žádná změna. Nevím co znamená protocit na... Dekuji
  11. Dobrý den, mám na Vás dotaz. Jako mé první "lepší" hodinky jsem si kdysi zakoupil hodinky Police se strojkem S11O Japan, hodinky mají na pozici 12 a 6 subcifeníky , myslím že se jedná o tento strojek: http://www.startimesupply.com/product/VD54.html. Následně jsem přesedlal na mechaniky a tyto mé hodinky ležely v hodinkovnici. Nedávno jsem se rozhodl, že je daruji někomu, komu udělají radost a tak jsem do nich nechal dát novou baterii. Ale po výměně nefunguje horní subciferník(Sčítač vteřin). Přikládám foto. Strojku. Hodinky jsem otevřel a zjistil, že tlačítko samo o sobě funguje, tedy, že se dotýká, tam, kde má. Při vysunuté korunce a zmáčknutí horního tlačítka a spodního se spodní subciferník zkalibruje, ale horní se ani nehne. Za každou radu nápad budu. Rád. Děkuji. S úctou Ced.
  12. Dobré ráno, včera byly taky na ruce, ale nevyfotil jsem je, tak přikládám pár dní staré foto. Snad to nebude vadit :-) . Hezký den.
×
×
  • Vytvořit...