Přejít na obsah

Atreus

Členové
  • Příspěvky

    9
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Atreus

  • Datum narození 1.9.1974

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha

Atreus's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Pohádky pro unavené rodiče od Viewegha
  2. Zdravim, je důležité jaké přesně služby si s leasingovkou domluvíš že budou součástí OL. Splátka se odvíjí od rozsahu služeb, (např. je v tom zahrnutá i dálniční známka), nájezdu, pořizovací ceny a prodejní ceny na konci leasingu. Ta může být pevná, nebo otevřená tj. leasingovka auto na konci prodá a zbytek vyúčtuje oproti splátkám. Každá leasingovka má trochu jiné podmínky ale zhruba to funguje následovně: Platíš nějakou měsíční částku ve které máš co si domluvíš (pojištění + servis + gumy + ...). S autem jezdíš do smluvních servisů (servis má smlouvu s leasingovkou) a jen podepisuješ soupis prací, servis pak fakturuje leasingovce. Hodně důležité je co bude na konci leasingu a na to pozor! Zase záleží na leasingovce ale třeba u Leaseplanu máš pokutu za nadměrné kilometry tj. ve smlouvě máš nájezd třeba 75 000 za 3 roky, najedeš 90 000 a z rozdílu Ti dopočítají poplatek. Obecně je třeba se hlavně soustředit na to co všechno budeš doplácet po skončení leasingu - a vyjednat si co nejlepší podmínky
  3. Měl jsem to podobně, vydržel 2 roky. Pak začali další zdravotní problémy. Momentálně to řeším výpovědí, ještě 4 týdny a budu free. Úleva neskutečná.
  4. Firma se nakonec rozhodla obsadit místo z interních zdrojů. Děkuji všem za reakce a omlouvám se za případné zklamání.
  5. Sháníme člověka do oddělení Centrálního nákupu v Praze. Jde o juniorskou pozici - zpracování objednávek, vedení skladu, troška logistiky. Info přes SZ.
  6. Kuchyň máme 5 let od truhláře. Namalovali jsme si jí (desku máme např. ve výšce 100cm) truhlář přijel, zaměřil, pak přijel znovu s pomocníkem a materiálem, den pracoval a hotovo. Cena nižší než srovnatelná ikea.
  7. Baby G jsou v hledáčku, u nich je ovšem na škodu jejich "dívčí" design, polovička je konzervativní. Z baby G přichází v úvahu jen BGA-132. Díky
  8. Nemám problém vybrat hodinky pro sebe, nicméně zadání mé ženy je pro mne oříšek. Požadavky jsou: Analogové ručičky + digi Podsvětlení Stopky, minutka Kalendář Solární pohon Nesmí být moc velké (Gčka vypadávají) Tah asi guma Vodotěsnost aby v nich mohla plavat tj. alespoň 100m Musí se jí líbit Cena max 6 000.- v Čechách (ale není problém nákup v zahraničí) Osobně se mi moc líbí Orient CVZ i když nemají podsvětlení displeje a jsou na baterii. Děkuji za Vaše tipy a návrhy.
  9. Odkaz je třeba zde: http://www.worth1000.com/contests/8732/carnocchio
×
×
  • Vytvořit...