Přejít na obsah

kempo007

Členové_50
  • Příspěvky

    160
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    MORAVA
  • Fanoušek značky
    Citizen, Momentum, Certina, Seiko

Návštěvy profilu

1 532 zobrazení profilu

kempo007's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Moje osobni zkusenost je dobra. Pravda, je to uz 5 let, ale Citizen BN0000-04H se mi podarilo sehnat az tady.
  2. kempo007

    Citizen na ruce...

    Te bily dial je skvely. Bohuzel rucicky jako by se ztracely. Minutova mohla byt cervena/oranzove lemovana, hodinova treba zelene. Nebo obe cerne lemovane.
  3. Paráda když víš jak a máš s čím, je to radost se pak koukat na hodinky, kterým jsi vdechl nový život. Problémem Citizenu je více méně absolutní nedostatek aftermarketových dílů, tak jak je tomu u Seiko. Nejde jen o sklíčka, ale o ručičky, korunky, ciferníky, lunety a věnce do nich. Pokud se rozhodneš si hrát např. s SKX, pole působnosti je neohraničené. To u Citizen není. Jistě, řekneš si, proč by jsi to dělal, ty hodinky jsou přece dokonalé. Jistě, určitě ano, ale mohou být jiné, tak jak bych si je chtěl upravit já.
  4. kempo007

    Citizen na ruce...

    Skvělá volba ovšem nosit divery na kůži (tedy pokud není waterproof), to není nic pro mě. Fakt je, že originální guma není moc fajn.
  5. Jj, paráda, je to posun vpřed. Teď už jen keramickou lunetu + 9015 a máme tu variaci na Prospex?
  6. No, napadlo mne změřit vnitřní a vnější průměr a juknout se jestli by nepasovala z aftermarket SKX. U BN0150 to jde
  7. Škoda, že se třeba Dagaz nebo Yobokies staví trochu macešsky k úpravám NY0040. Pokud by byly stejné možnosti jako jsou u SKX, daly by se udělat zajímavé hodinky.
  8. kempo007

    Citizen Fugu

    Co bych u Fugu zlepšil je pohon (9015), safír s AR a keramickou lunetu. Ikdyž se jedná o limitku pro Asii, většina Fugu jistě vnímá jako "upgrade" NY0040 a tyto změny by hodinkám prospěly. To co provedl Heimdallr je fajn, ALE pokud jsem fanda značky, touto cestou nepůjdu. Zamýšlím se z důvodu lepší čitelnosti nad výměnou datumového kola z černého na bílé.
  9. kempo007

    Citizen Fugu

    Pohon NH-36 (na webu Heimdallr je uvedeno 35A), safír s AR, cena 180 $
  10. kempo007

    Citizen Fugu

    Tak Heimdallr Fugu je realita...
  11. Právě safír by tu byl žádoucí. Tak jedině aftermarket. No a o 9015 se shodneme. Bohužel do pouzdra NY0040 se nevejde.
  12. Juknu na to. Je to v podstatě stejně jako s Fugu. V EU cena astronomická, ale v Asii přijatelná. Co bych přivítal je safír a 9015. Pak by cena v Rajchu byla akceptovatelná. Jinak je to za ty peníze nic moc.
  13. Ano, ta cena je na trhu v EU asi jasná, ale víme, že v Asii to umí líp...
×
×
  • Vytvořit...