Přejít na obsah

Gor8

Členové
  • Příspěvky

    6
  • Registrace

  • Přítomen

Gor8's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Gor8

    nalezené Sinn

    JAk to vidím, tak je zase mrsknu do police za ostatními nálezy a bude. Pánové děkuji za fundované rady a těším se zase někdy naviděnou.
  2. Gor8

    nalezené Sinn

    Jo jestli myslíš Jívoví , tak bych o tom něco věděl.Jinak ne. Hledačů už je jak smetí a furt se něco nachází.
  3. Gor8

    nalezené Sinn

    Zdar Pepo.Člověk hledá komu by to předhodil a ty si mě najdeš tady. No bez větší investice do opravy, se to asi neobejde. Včera jsem vytáhl CB a na balkon vyhodil půlku. Máš něco funkčního? Jsem na 27 kanále.
  4. Gor8

    nalezené Sinn

    Ja už jsem je k hodináři donesl. Náš zdejší na to mrknu a říká. Stímhle nechi nic mít. Pak jsem jel do Jihlavy za jako lepší kapacitou. Machr mrknul dovnitř a říka: Tam je kalibr Eta .Je to uvnitř zničený vodou a nového strojku by jste se nedoplatil. Prostě jeden lepší jak druhej.No a pak babo raď. Jinak ja svoji ultrazvukovou pračku mám. Běžně sní čistím, ovšem v hodinkách se nevyznám. Kíč na povolení dna taky nemám. Akorát bych dorejpal tu matici. Teď jsem se do nich díval přez sklo a vlhkost je pryč, ovšem šroubky jsou zrezléPochybuji že by šel strojek rozchodit. dělá u nás takové opravy, nebo je lepší je poslat rovnou do výrobí fabriky? Jaká by mohla být orientační cena opravy? A cen ten typ? Je to ještě někde na netu k nalezení. Že bych se mrknul jak to má vypadat .
  5. Gor8

    nalezené Sinn

    Ahoj. No ja si je našel , když jsem byl v německu na zaučení nove technologie pro naši fabriku.Jmenuje se to tam tušim Bad Neustad. Vzal jsem si deták sebou a projižděl jim tam koupaliště. Našel jsem tam toho dost. Nikdy tam nikdo nehledal. Bylo tam spousta éček a marek a mezi tím i tyhle časy. Jsem si říkal že bych je nechal otevřít a hodil do ultrazvukové pračky, jestli by jim to mělo být ku prospěchu.
  6. Gor8

    nalezené Sinn

    Potřeboval bych od Vás poradit. Našel jsem detektorem hodinky Sinn.Byli asi 4cm v zemi a pronikla do nich vlhkost.Podle hloubky tam mohli být i několik let. Poznáte někdo jestli je to origo? Pokud ano, jaký je to typ. Byl jsem na firemních stránkách , ale tydle jsem tam nenašel.Šel by ten strojek zachránit, nebo je totálně poněm?Hned po vytažení se hýbalo natahovací závaží .Jak jsem je nechal pár dnu ležet, tak zatuhlo. Je mi jich líto, nechat je umrtvené ležet.
×
×
  • Vytvořit...