Přejít na obsah

Jeinda

Členové
  • Příspěvky

    4
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

593 zobrazení profilu

Jeinda's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Dík, jo vafle je od Uncleseiko přes Ebay - taky ho doporučuju, dobré jednání, rychle dodáno. Je to od pohledu kvalitka, řemínek i spona, žádné otřepy apod. Spokojenost :-)
  2. Tak to dopadlo dobře, pomohl mi Tondako - spolupráci doporučuji :-) Hodinky dostaly servis strojku, nový datový věnec, safírové sklo a kopii původního vaflového řemínku. Indexy byly jen očištěny od oxidace.
  3. Dík všem za reakce. villain83: Dík za typ na tondako reborn: Hodinky byly poctivě nošený dennodenně dvacet dvacetpět let a za tu dobu se to poškození nasčítá. Ale poškrábání skla je na fotkách trochu horší, než ve skutečnosti. TomNguen: Origo pásek v průběhu let odešel, plánuju náhradu asi seiko-wafle vzorem, pokud seženu. Tak jsem zapřemýšlel a rozhodl se jít cestou nejmenšího zásahu - udělám servis strojku, očištění, pořeším sklíčko, wafle pásek a šmitec.
  4. Ahoj, hledám hodináře, který by mi renovoval staré Seiko Diver?sy druhé generace - rok 1968+. Viz. foto, jde mi o sklíčko (dobité), ciferník (oloupané dělení, oxidace luminiscence), ručičky (taky oxidace) a pak samozřejmě o servis strojku, který je ale v dobré kondici, ale cca 20 let nešlapal (jde +- dobře). Chci se vyhnout druhovýrobě a zaručeně "geinue" komponent z ebay apod. Prosím o typy a vaše zkušenosti se starými Seiko, díky. Honza (Brno)
×
×
  • Vytvořit...