Přejít na obsah

Roman1004

Členové
  • Příspěvky

    10
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Kladno
  • Fanoušek značky
    Citizen,Casio,Seiko

Návštěvy profilu

518 zobrazení profilu

Roman1004's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Roman1004

    Citizen na ruce...

    Moje radost :Citizen limited edition k 50 výročí Red Arrows
  2. Zdar všem. Má někdo zkušenost jak je to se zárukou hodinek u http://www.watchshop.com/ Koupil jsem hodinky a došel mi nepotvrzený záruční list. Byla to limitka a ne levná tak zjištuji jak je to kdyby něco?? Odpověd od nich je že : We are sorry you have had to contact us with this query. Your watch was supplied with an invoice. On the top left corner of the invoice there is a sticker which acts as our 'stamp'. This sticker, once attached to the guarantee in conjunction with the invoice, will more than suffice as a guarantee for the manufacturer. Mohu tomu věřit ,že by někdo opravil hodinky po nalepení nějaké samolepky? Díky za každý názor.
  3. Ještě jeden dotaz. Hledal jsem váhu hodinek a psal na prodejce a nikdo mě nebyl schopen odpovědět. Jen na(pouze) jednom obchodu jsem našel váhu 120g a to mě připadá na Stainless Steel málo. To váží cca titan. Má někdo zkušenost kde hledat protože bych je chtěl opravdu koupit. https://www.firstclasswatches.co.uk/citizen-red-arrows-fifty-seasons-limited-edition-with-helmet-by0104-51e-p-22407/ Všem děkuji za odpovědi.
  4. Zdravím. zápěstí mám 20 cm. Titan bych opravdu chtěl ale dnes jsem zabrousil na tyto stránky tak nevím(na první pohled mě padli do oka ,prostě nádhera!) http://www.watchshop.com/mens-citizen-chrono-time-at-red-arrows-limited-edition-alarm-chronograph-radio-controlled-eco-drive-watch-by0104-51e-p99969882.html Má někdo zkušenosti s hodinkami i obchodem ? Nenašel jsem ani video a váhu hodinek ?
  5. Zdravím znalce. Už se výběr zužuje (asi je prokletí kouknout na tyto stránky) zatím jsem vybral http://www.dutyfreeislandshop.com/citizen-by0070-51e-eco-drive-attesa-atomic-global-radio-duratect-chrono-sapphire-japan-watch http://www.dutyfreeislandshop.com/citizen-cc2006-53e-cc2006-61e-eco-drive-f100-satellite-wave-air-gps-sapphire-titanium-japan-mens-watch https://www.amazon.com/eco-drive-expression-flat-screen-Kaneshiro-AT8040-57E/dp/B009CNH97S
  6. Díky za radu při hloupé nerozvážnosti. Jen jsem opět na startu s výběrem hodinek. Jsem rozhodnut pro Citizen , titan a radiocontrol. Dodnes Casio Lineage ,Seiko 5 ,Citizen, Takze nevím.
  7. Ok a děkuji. Má někdo zkušenosti s těmito hodinkami http://www.helveti.cz/citizen-cc9015-54e
  8. Díky za info. Asi jsem se zalekl všech tady psaných příspěvků o nastavení letního a zimního času.(chci nastavit a už se jen kochat) Ještě otázka při koupi na ebayi ,Amazon nebo DutyFree Island nemohu koupit fejky ?
  9. Zdravím nadšence hodinek. Chtěl bych si koupit k padesátinám hodinky a narazil jsem na tyto(jsou sice dost drahé ale za kvalitu a krásu se platí) Preferuji : titan , min.10 Atm , safír , radio (satellite) control. Měl jsem vybrané tyto Citizen AT 4010-50E ale nejsou určeny pro náš trh. Nebo návrh za nějaké podobné?
×
×
  • Vytvořit...