Přejít na obsah

youstoryup

Členové
  • Příspěvky

    16
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Seiko

Návštěvy profilu

598 zobrazení profilu

youstoryup's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. díky moc za odpověď. je to možný, že to jsou ty. Určitě mají "naputováno". Ale plášť neřeším, zlatníci umí, když umí. Spíš mě zajímal ten strojek. Ten je plně funkční. Jsou to řadové hodinky nebo hezký kousek?
  2. Prošel sjem si to,a le to je spíš o firmě, než o hodinkách. Ale samozřejmě děkuju za snahu a pomoc. Něco jsem si našel na aukcích, ale nikde nebyly bicí hodinky.To kromě tyhle komplikace znamená i úplně jiné upevnění ciferníku - ne na sloupcích, ale v pevném ložisku. Ptám se i proto, zda to třeba fakt není hodně hezký jedinečný kousek...
  3. Přikládám fotky a těším se na odpovědi. Opakuji - jsou to bicí hodinky - odbíjejí různé melodie pro každou hodinu.
  4. A klidně by mi stačilo jen rámcově říct - je to taková a taková kategorie, cena je přibližně tolik, jsou nebo nejsou vzácné, na co si dát pozor, atd... Předem díky moc
  5. Hele, nejsem bazar ani zastavárna. Prostě me to zajímá. O cibulích skoro nic není. Ocenil bych pomoc nebo nabroušené ego. Tak jak se mám zeptat?
  6. Dostaly se mi pod ruce cibulové hodiny Audermars Freres, pravděpodobně z přelomu minulého století. Jsou v perfektním stavu. Z komplikací jen vteřinovka. Ale jsou bicí - odbíjí hodiny, v různých melodiích. Plášť, ciferník, sklíčko- vše původní a totálně netknutý. Námám fotky, ale zajímal by mě jejich příběh - kam je zařadit, případně jejich cena? Poradil by někdo???
  7. Prim Sport 2 Daydate Sniper 1) Straspol (12) 2) Corwin (7) 3) Gunman (9) 4) Libor_OV (18) 5) Prochy (10) 6) kerob (8) 7) zbuddy (4, když nedosáhneme 27) 8) Honza.manta (13) 9) Dzos (16) 10) Stankoff (64 jestli nebude je mi to fuk) 11) Harwey (11) 12) Lukasmoc (1) 13) tomesh (14) 14) Biges (2) 15) Funthom 95 (17) 16) dadasmid (3) 17) Mila_T (5) 18) kvartus (6) 19)youstoryup Prim Sport 2 Daydate Classic 1) Straspol (12) 2) Mikefux (4) 3) sibir 4) cali 5) Libor_OV (18) 6) kerob (7) 7) hopsahejsa 8) Biges (1) 9) Honza.manta (13) - ale jen jestli to vyjde s tou třináctkou 10) HondzaX (6, nebo 29) 11) dadasmid (3)
  8. Všechny zdravím, jak vidíte, jsem tady nový, ale toto LE se mi moc líbí. Myslíte si, že bych se mohl přidat k Prim Sport 2 Daydate Sniper ? Nikde nevidím nějakou konečnou cenu, tak samozřejmě, když to ve finále bude někde kolem do cca 15 tkč. Díky moc za odpověď!
  9. CHlapi. tak to je odpověď. Stačilo by říct. DOCA 1600-200, to druhé já nevím, třeba 1000-2000 a byl bych spokojen. buď tomu rozumíte, nebo nepište. Ale díky moc.
  10. Díky moc. Prodávat nechci, jen o nich chci něco vědět. Právě na internetu jsem nic kloudného nenašel.
  11. Zakládám toto vlákno, protože mám sbírku hodinek a rád bych se o hodinkách dověděl něco víc, případně jejich cenu.
  12. Dostali se mi do ruky tyto hodinky. DOXA jsou funkční, u druhých je vidět chybějící ručička. Strojek je u obou čistý, fubguje. Potřeboval bych pomoct s odhadem ceny, případně jejich historické hodnoty.
  13. Plasane, a nebyl jsi to ty, cos mi u stánku řekl, že máš (nebo jsi měl ) SEIKO želvy? Že jsem se trefil? )
  14. a ještě něco, můžu použít fotku toho štíra na našem webu?
  15. No strašně velkou a Kvartus má snad ještě větší Jinak, nebyl jsi tím pánem, který když si vzal jídlo na stánku, řekl "máte hezký hodinky, ty já znám" ?
×
×
  • Vytvořit...