Přejít na obsah

vfc

Členové
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

vfc's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. @AndyAaron prostřední obrázek bych řekl že je to Trident od Christopher Ward
  2. Gratuluji, to nové pouzdro s kombinacemi broušených a leštěných ploch je úžasný.
  3. CW oproti Tissotu, Certiny nebo Longines nejsou známé, takže chlubit s tím nemůžeš, jelikož kromě chronomagorů, to nikdo nezná. Ale nahrazují si to kvalitou zpracováním. U této značky si za značku nepřiplacíš.
  4. Takový kříženec mezi AP Royal Oak a Omega Constellation. Něco na způsob Taťány Malé a Petra Krčála ve svých diplomových pracích. Fejk to není, ale kopie to je.
  5. Prorasa jsou fajn. Měl jsem jak červenou tak zelenou. Červená je lepší, zelená má vůni jako léčiva. Aktuálně používám https://www.upravse.cz/tcheon-fung-sing-esclusivo-mydlo-na-holeni-150-g-p2795 (není to Čína ). Ten příplatek je tam znát, skvělá vůně, pěna jak šlehačka, jen trochu více absorbuje vodu, takže více namočit štětku.
  6. Ty Wardy mají manuální nátah a jedná se o nový model, tak bych si počkal na recenzi od člena Dokusan http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/117703-chris-ward-c65-trident-diver/?hl=ward. Jelikož vlastním od Wardů jedny Tridenty, troufám říct, že zpracování je vynikající. Stowy jsou dražší ale jsou to klasiky.
  7. Velmi rychlé jednání i obchod. Vřele doporučuji.
×
×
  • Vytvořit...