Přejít na obsah

Thymallus

Členové
  • Příspěvky

    7
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

O uživateli Thymallus

  • Datum narození 25.8.1981

Contact Methods

  • Website URL
    www.jiridomes.cz

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Frýdlant nad Ostravicí
  • Fanoušek značky
    Damasko

Thymallus's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Thymallus

    Damasko tah

    To bych mohl posílit. Jen s tím časem jsem kapku na štíru :-) Písni kdyžtak info kdy se sejdete a já se pokusím vyskytnout na stejném místě ve stejný čas. Přes týden to je pro mne lepší.
  2. Thymallus

    Damasko tah

    Prostě ta matná barva kovu je nepopsatelná, vypadá to úplně jinak než ostatní tahy na "běžných" hodinkách (ať už je to ocel, nebo titan...)
  3. Thymallus

    Damasko tah

    Tak jsem své DA36 taky doplnil o tah a za mne - vypadá to fakt líp, než na kůži!
  4. Koupil jsem od uživatele tmx hodinky damasko DA36. Hodinky jsou v perfektním stavu, odpovídají popisu i fotkám. Uživatel tmx zodpověděl všechny mé otázky, hodinky poslal hned obratem po zaplacení. Skvělá komumikace, domluva a rychlost. Doporučuji.
  5. Thymallus

    DAMASKO - kdo ma?

    Koukám, že tmx byl rychlejší, neměl bych být ale až na konci a ne číslo 16? Abych nebyl nařčen, že předbíhám :-)
  6. Tak jsem měl dneska chvilku a pročetl si to tady a musím uznat, že futra včetně jejich okolí je prostě silným magnetem na hodinky. Dnes už jsem se naučil dávat ruku s hodinkama za sebe, když dveřmi procházím. takže futra netrefuji. Většinou trefím až nerezovou kliku apod... každopádně na safírovém sklíčku mých citizenů ani škrábanec, ovšem titanové pouzdro a pásek už toho zažilo dost... Pak mám jeden pád při lovení kešky kde to škrábancem odnesla jen ocelová přezka tahu a moje zápěstí. V pubertě, kdy jsem si našetřil na své první lepší hodinky - casia s bioritmem, tak jsem každý rok musel kupovat nový kaučukový řemen. Hodinky jsem měl na ruce furt, takže řemeny moc dlouho nevydržely. To se asi nedá brát jako "úraz". Příští digitální casia (s databankou) tedy byly s tahem a liboval jsem si, jak jsem vyzrál nad kaučukem. Do doby léta, kdy jsem šel na brigádu a jako práci jsme kopali výkop. Samozřejmě že jsem na hodinky myslel, proto jsem si je dal do zadní kapsy montérek, abych si je nezničil. No a na svačině jsem si na ně sedl tak nešikovně, že tah hodinek vyrval stěžejku z plastového pouzdra hodinek, čili neopravitelné. Ještě dlouho jsem hodinky nosil v kapse (mobily ještě nebyly). Odporoučely se minulý rok skoro po dvaceti letech kdy přestaly z ničeho nic ukazovat čas a nebylo to vybitou baterkou... Jinak u mne ještě vede spánek. Poněvadž hodinky prakticky nesundávám, tak se mi sem tam stane že ve spánku do něčeho rukou bouchnu. Většinou tedy na dovolené apod...
  7. Thymallus

    Citizen Eco-Drive

    Zdravíčko pánové, já své eco-drivery kupoval v půlce roku 2009, čili dnes je to cca 7,5 roků co je mám a baterie je pořád původní. Když jsem šel do hodinářství ať mi zkontrolují baterku, neb v návodě se píše že se na ni má hodinář podívat co 5 let (nebo tam je co 3 roky?) tak mi bylo řečeno, že pokud hodinky jdou, nemám to řešit a že 10let vydrží určitě. Hodinky mám v titanovém provedení - to už bych asi u hodinek nechtěl, páč mi přijde, že titan se škrábe daleko rychleji než ocel. Hodinky se mnou už zažily hodně, bazény, koupání, sprchy, cestování, stavbu, takže šrámů mají hodně, ale fungují stále přesně a na safírovém sklíčku ani škrábanec. Jinak je nosím normálně, vůbec je "nenabíjím" jen když vemu na ruku jiné hodinky, tak tyto nechám volně na poličce, ať na ně svítí sluníčko. pro představu - mám tyto: Citizen AT0350-53G
×
×
  • Vytvořit...