Přejít na obsah

Korenisko

Členové
  • Příspěvky

    40
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

4 124 zobrazení profilu

Korenisko's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Dík, jak to urobím, dám vedieť
  2. Ahojte, nemá niekto obrázok ciferník prim sport 2 zelene? Rád by som si z toho urobil pozadie / cifer pre Huawei watch gt2. Vopred ďakujem
  3. Pouzivam Tapatalk a takisto sa mi nechcu nacitat posledne prispevky, otvorit prijate spravy... Proste to niekedy nacita na 3-5 pokus.
  4. Korenisko

    seiko zaseky

    Muudry... a husty. Esteze si ma upozornil...
  5. Korenisko

    seiko zaseky

    Bez servisu zatial. Su v zaruke, uvidime co odpise seller z anglicka.
  6. Korenisko

    seiko zaseky

    Dnes zastali znova...
  7. Korenisko

    seiko zaseky

    Vidíš, nato som úplne zabudol. Tak, nepadli mi ani nič. Magnet to asi nebude. Dnes som ich dával na vibrograf a hodinár povedal, že asi tam bude nejaké smietko, lebo že by tie bodky mali ist rovno a jedna ide hore či dole... Takže môžeš kontaktovať toho predajcu? Uvidíme čo napíše. (Dík)
  8. Korenisko

    seiko zaseky

    V pohode. Som vdacny za kazdy prispevok... Kazdym sa dostavame dalej :-)
  9. Korenisko

    seiko zaseky

    Asi to bude necistota. Dneska idu. O p.Wagnerovi som uz pocul, dik za pripomenutie...
  10. Korenisko

    seiko zaseky

    A vieme o schopnom hodinarovi niekde na slovensku vokoli 250km? :-P to jest do ziliny, popradu, presova.... Rano napisem, ci zastali - som zvedavy.
  11. Korenisko

    seiko zaseky

    No ja neviem :-D pravdu povediac nemam problem dat hodinky aj do ineho mesta kde je dobry hodinar... A zdeformovat vlasok sa ako da? Moze to byt ten magnet?
  12. Korenisko

    seiko zaseky

    Vsak prave. Minule hovoril o max 20e a teraz - neviem, asi sa zlakol. Ale vtedy som mal na hodinkach obyc mavex a teraz racing od Zrna :-D asi sa mu zdali teraz drahsie...
  13. Korenisko

    seiko zaseky

    Teraz idem od hodinara :-) Toto bola moja druha navsteva. Na prvej soe sa pobavili o hodinkach, cenach oprav a tak. Vtedy mi hovoril ceny lacnejsie, teraz ze " to su automaty" to bude okolo 60-70euro :-P a ze si to mam rozmysliet. Tak to este dnes necham a zajtra rano uvidime, ci sa zastavia... a pojdem k inemu.
  14. Korenisko

    seiko zaseky

    To je divne, ze po nastaveni casu sa rozbehnu. Idem k hodinarovi.
  15. Korenisko

    seiko zaseky

    Ahojte, Mam seika s kal 7s36. Doteraz slapali na 100%. No pred 2 dnami rano som si vsimol, ze cas sa zastavil na 2:35hod priblizne. Datum preklopeny. Myslel som si, ze asi boli slabo natiahnute, tak som nimi povrtel, nastavil cas a isli az do dalsieho rana 2:35... A dnes znova to iste. Neviem o nejakom pade, ani nicom. Iba si spominam, ze pred dvoma tyzdnami som robil kamaratovi notas a repro boli vpredu... A to dost velke (Toshiba qsimo). Moze to byt, ze su zmagnetizovane? Alebo ?
×
×
  • Vytvořit...