Přejít na obsah

EspM

Členové
  • Příspěvky

    10
  • Registrace

  • Přítomen

EspM's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. ty jsou trochu jiné - mají čísla. Já bych chtěla model bez nich:) Ale díky za iniciativu!
  2. Díky za zodpovězení dotazů. Moc mi to pomohlo. Určitě chci koupit alespoň něco trochu slušného, hodně ale záleží na tom, aby se mu líbily designově (vše úzké, elegantní a přesné, ale zase se mu třeba líbí černý ciferník + hnědé pásky), neboť jsou to první / druhé "dospělé hodinky" (první měl Boccia Titanium). O hodinky jako takové se nezajímá, ale bude je využívat denně. Vadí mu mít jakýkoliv šperk, hodinky hodnotil dle toho "abych je co nejmíň cítil":) Oba ale máme fyzikální vzdělání, proto nechci dávat + on by určitě neocenil něco vyloženě čínského, nekvalitního apod. Zatím se rozhoduji mezi http://www.hodinky-junghans.cz/spolecenske-hodinky-junghans/4190001-junghans-0144060-milano-solar-4000897387150.html (ideální, ale o dost dražší, než jsem chtěla) https://www.hodinky.cz/triwa-klinga-mist-tw-klst105-cl010212.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=criteo-hodinkycz (ale myslím si, že nejsou moc kvalitní) http://www.helveti.cz/boccia-titanium-3589-02 (obecně vyhovující, ale žádné nadšení) http://www.seagullwatchstore.com/New-GT-FQ-M005-Automatic-Wrist-Watch-p/gtfq-m005.htm (bílé s hnědým páskem, ale chtěla bych je vidět a zkusit naživo, což se mi asi nepoštěstí) http://www.onewatchforyou.com/en/tradition/100003855-tissot-tradition-t0636101608700.html (nejsem si jistá, že by se mu líbily (mně se líbí), protože vím že moc nemusí "kapkové" ručičky)
  3. KatkaB>> Dívala jsem se, moc se mi ale nelíbí. Tissoty jsou krásné, hlavně ty s nejužšími ručičkami, děkuji, Slice! DadB>> líbí se mi, děkuji za tip, podívám se na ně naživo:)
  4. Zbuddy>> Ty jsou perfektní! Resp. se mu přesně trefují do vkusu. Uvažuji o navýšení limitu:) Děkuji! Ráda bych je viděla naživo, zkusím se podívat, jestli jsou někde skladem
  5. filo-boxerSkagen jsem zkoušela na ruku, ale myslela jsem si, že to je spíš designová záležitost. Je to ale typ hodinek, který hledám. Takže na doporučení znovu projedu, díky!
  6. Lamiczka> díky, to je asi velká pravda s tím průměrem, to jsem vůbec nebrala v potaz. Resp. chtěla jsem do 42mm (čistě designově), ale je dost možné, že by se sekalo o rukáv už to. Otázka naprosto neznalého - jak poznám, že se kovový tah dá vyměnit za kožený řemínek? Předpokládám, že u všech to nejde. Stačí zjistit jen rozteč "pásku" a pak by mělo sednout téměř vše? Tissot super, na tyhle jsem se dívala v obchodě, škoda té vodotěsnosti (i když plavat s tím zas nebude)
  7. Je tohle v dané cenové relaci moc mimo mísu? http://www.hodky.cz/panske-hodinky/elysee-diomedes-ii-83017l.html
  8. Frostie> Díky za odkaz, ty jsou moc pěkné, budu o nich uvažovat. Ondoni> díky, tyhle znám. Bohužel jsou úplně mimo vkus (můj i jeho). Ale díky!
  9. Maxel>> datumovka je bohužel naprostou podmínkou. To samé kožený řemínek, protože ocelový i titanový měl a stále se vrací k poddajnější kůži (jasně, věc názoru, ale prostě to tak je).Nicméně díky za názor, ty první se mi moc líbí raskiscz>> Ty Triwy by opravdu šly? Zkoušela jsem je na ruku (moc pěkné), ale ten kožený pásek mi přišel strašně fórový, nikde jsem taky nenašla jaký strojek používají. Odkaz moc pěkný! Podívám se. JanNovakJan >> ale jo, luminiscenční ručičky mají zrovna ty, co jsem postovala (Boccia Titanium). Vlastně mají i vše ostatní, jen jsou zlaté:-)výška by měla být opravdu do 9mm, neboť má teď 8 a tvrdí, že je to maximum (tj. 2 mm by určitě poznal). Díky za odkaz, ale zase nemají kožený pásek + ručičky jsou moc tlusté (což je aspekt, který se mu na hodinkách vyloženě designově nelíbí).
  10. Dobrý den, obracím se na vás s výběrem pánských hodinek (dárek). Obdarovaný by měl rád vše dle svých požadavků a mě z toho jde hlava kolem:) Našla jsem již, dle mého, vyhovující hodinky, ale mají bohužel zlaté pouzdro - a já bych potřebovala stříbrné až černé. http://www.helveti.cz/boccia-titanium-3557-04 Hodinky musí být: jednoduché, elegantní, bez "budíků" úzké do 8-9 mm (aby se nezasekávaly o rukáv košile, oblekovky to být ale nemusí) mít datumovku (ideálně na pozici čísla 3, ale není podmínkou) a rozumně úzké ručičky mít kožený pásek Ideálně by měly mít: značky ("čárky") na jednotlivé minutyrozumný strojek (chápu, že cenovou hranici mám nízko, ale i tak)vteřinovkusafírové sklo, nebo minerální se safírovou úpravou vodotěsné 5 ATM a výš luminiscenční ručičky hnědý pásek a tmavší ciferník - pásek jsem ochotná dokoupit Neměly by být: zlaté, růžové apod. neměly by mít římské číslice, natočené(!!) nebo přemrštěně velké číslice (mně se líbily tyto, ale neprošly přes natočené číslice: http://www.helveti.cz/boccia-titanium-3557-02) neměly by mít žádné budíky Cena: do 6tis., ideálně do 5tis. Děkuji za pomoc, rady a nápady! M. PS: designem se mi moc líbí tyto, ale chápu, že to je předražená módní věc... https://www.hodinky.cz/triwa-klinga-dusk-tw-klst102-cl010213.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=criteo-hodinkycz
×
×
  • Vytvořit...