Přejít na obsah

Johny_F

Členové
  • Příspěvky

    3
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Archimede

Johny_F's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Nemůžu si pomoct, ale tyhle typy kovových náramků na mě působí nějak chlapsky, ale asi to bude o zvyku. Co by se mi na ženě líbilo, tak něco jako mají tyto hodinky. Máte s tím zkušenosti? Jak se tento typ řemínku jmenuje?
  2. bosco: Moc díky za nástřel! Ano spíše klasika, takže jste se hodně trefil! Asi úplně nejvíc mě zaujaly ty nejdražší :-) Certina DS Podium Lady C034.210.16.037.00 Čísla na všech pozicích nutně být nemusí, ale asi by to bylo lepší :-) Fakt moc pěkný! Jen se zeptám, co řemínek? Kdyby se s nimi chtěla koupat, tak kůže by do vody moc neměla... ale ten kovový tah, tam mám strach, jak se jí to bude nosit? Já nosil vždy mechaniky s kůži, to bylo hodně pohodlné, ale samozřejmě ne na koupání... Co tady doporučíte?
  3. Zdravím pánové! Potřeboval bych poradit nějaké pěkné quartzové hodinky pro ženu. Mám tyto parametry: 1) cena do 10 000 Kč 2) čitelný ciferník nejlépe s arabskými čísly 3) kombinace barev - bílá/stříbrná 4) datumovka - není nutností, ale byla by fajn 5) měly by být na denní nošení, takže vodotěsné :-) Díky za jakékoliv tipy!
×
×
  • Vytvořit...