Přejít na obsah

malve

Členové
  • Příspěvky

    29
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

malve's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. U faceliftů XC60 už byla dvě turba - pokud se nepletu, ale nevím, jestli jsou s tím tak často potíže jako v případě BMW. V případě BMW se pokud možno vyvaruj Nkovým motrům do nějakého roku 2014. Brácha si koupil 320d (2012) a jako první investici udělal GO motoru. X5, co má Sibiř je tuším před FL, takže ještě ten starý dobrý, osvědčený motor M57. Kde když vyřešíš výřivé klapky a dáváš mu olej každých 15tkm, tak se Ti odvděčí dlouhou službou.
  2. malve

    SPEEDY TUESDAY #2

    Přesně, schránku seznamu jsem přestal využívat před 7 lety, kdy mi prostě došla potvrzená rezervace hotelu nebo letenek. Na gmailu se to doposud nestalo..
  3. Rychlá domluva a super pokec při předání. Díky moc. Rozhodně doporučuji.
  4. Docela to šlo. Osobně bych tomu dal více jak 60%. https://www.csfd.cz/film/455172-beirut/prehled/
  5. Super domluva a rychlé zaslání. Jednoznačně doporučuji a děkuji!
  6. malve

    SEW 2018

    Také počítám s účastí.
  7. Jasně, že chce.. vždyť to tam píšu :-)
  8. Jsme spolu 13 let, zatím všechno na klape. Teď čekáme prcka. Svatbu by ráda už delší dobu, ale já ne, protože naši se nikdy nevzali (oba předtím rozvod) a dohromady jim to klape 25 let. Byl jsem v tomhle stavu vychovávaný takže logicky ve svatbě nevidím jediný přínos. Blbý je, že s tím prckem se to ve mě začíná hýbat, ale ženit se nechci pořád, nicméně mi přijde správný mít stejný příjmení.. Samozřejmě jsem už slyšel i to, že pokud nebude svatba, tak se bude prcek jmenovat po ní a podobně, ale na to reaguji s úsměvem a říkám.. to víš že jo Pořád platí, že na věci nabyté před svazkem nemá budoucí manželka v případě rozvodu nárok?
  9. +1 Tohle se moc nepovedlo. Pandy jsou sice fajn, ale to dynko to je otres
  10. Můžete mi prosím poradit, jestli jsou akorát nebo jsou na moji ruku malé? Sent from my iPhone using Tapatalk
  11. Šel bych do Wardů, nejsou tak okoukané jako většina SEIKO modelů - čímž ale netvrdím, že nejsou pěkné. Wardy pro mě mají větší šmrnc. Navíc ta Wardovská modrá je na živo fakt krásná barva. ;-)
×
×
  • Vytvořit...