Přejít na obsah

jaho

Členové
  • Příspěvky

    43
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli jaho

  • Datum narození 9. ledna

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.cafe-racer.cz

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Liberec

Návštěvy profilu

1 101 zobrazení profilu

jaho's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ivane, díky za Tvé recenze...Určitě to nevzdávej a piš dál, i když to vypadá, že si píšeš jen pro sebe, tak věř, že pár dychtivých čtenářů tady je...alespoň já určitě.
  2. Fantastická přesnost...mě dělají -2 s za den. Měl bych jeden dotaz k natahování. Jak poznám, že při ručním natahování jsou již natažené? Abych je nějak nepoškodil. Díky za odpověď.
  3. jovani> Diky za informaci. Ale asi jsem z nich už vystřízlivěl...teď mám měsíc Tisell Marine Diver a ještě jsem se jich nenabažil.
  4. Ahoj, kontakt na objednání: oshyare33@naver.com Odesláno z mého F5121 pomocí Tapatalk
  5. Hrozně mě štve, že jsem je prošvihl, když byly za 300 Ł. Teď jsou za 450...to už za ně nedám.
  6. Další varianta s černým ZULU...
  7. Úplně Tě chápu, nejhorší je ten pocit beznaděje...Nám se to stalo začátkem října, kdy nás vyloupili. "Naštěstí" škoda byla jen 150tis. (dvoje obyčejné hodinky, notebook, tablet, mobil a kompletní digi zrcadlovka s objektivy a příslušenstvím). Pojišťovna nám poslala 30 tis.!!! Policie samozřejmě nic...i když tvrdili, že se jim ten mobil dvakrát přihlásil, vždy s jinou SIMkou, ale stejně nezasáhli. Stalo se to v noci, kdy jsme byli doma a spali. A nejhorší je ten pocit, že si myslíš, že jsi v bezpečí domova a přitom se Ti nějaký hajzl prochází po bytě.
  8. Vyměnil jsem zelený textilní pásek za mesh a ty hodinky jsou úplně jiné...
  9. Tak jsem dnes nasadil mesch...myslím, že to nevapadá špatně...
  10. Možná jsem se trochu unáhlil tím zájmem o LE RAF, ale jak nad tím přemýšlím, tak budu volit asi raději klasické "čisté" pilotky, nejlépe s mechanickým ručním nátahem. V tom horším případě automaty. Vybírám-hledám mezi Laco, Stowa a Steinhart... Omlouvám se...
  11. Ahoj přátelé, bohužel jsem objevil fórum chronomag pozdě, takže jsem nevěděl o takové skvělé akci, jako jsou tyto limitky. Chtěl bych se tedy zeptat, zda by nebylo možné udělat rozšíření edice o dalších pár kusů. Měl bych 100% zájem, jsou to hodinky dle mého gusta, pilotky miluji (otec je bývalý stíhač, dnes je již 30 let v důchodu...). Díky za odpověď.
  12. jaho

    SEIKO 5

    Ahoj, hele, jestli to je na těch fotkách Tvoje ruka, tak mi vůbec nepřijdou ty SNK malý. Za mě vypadají SUPER.
  13. Ta sice ano, ale momentálně stojí na kůži o 40Ł více...
×
×
  • Vytvořit...