Přejít na obsah

aaa

Členové
  • Příspěvky

    3
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Seiko

Návštěvy profilu

395 zobrazení profilu

aaa's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. ...ano, chtěl jsem původně něco za cca +- 6000Kč, ale došel jsem k závěru, že i za tuto cenu by mě jich již bylo docela líto... tyto Casia k saku určitě né..., záměr je je mít trvale na ruce,sprcha,bazén... živím se rukama tzn. dostanou asi zabrazt (hlavně to plastové "skličko"). Jsem fanoušek Seiko, neboť již jedny Seilka vlastním (cca od roku 2000) , konkrétně Seiko Titanium 7N43-9050, max spokojenost , jen ta vodotěsnost už ani né do sprchy... Docela se musím smát jaký je trend ve vývoji velikosti hodinek, ty mé Seika mají sotva 35mm, dnešních 42mm jsou skoro nejmenší hodinky. Casia mají 43mm, snad si zvyknu. Málem jsem dnes zakoupil tyto: http://www.helveti.cz/seiko-snzg13k1?gclid=CLqtzYbRr9ACFYYcGwodZMgCow ,ale prodavači jak v Koscom tak i v Helveti tvrdili že moc do výrobního provozu , denní jízdy na kole do práce apod. nejsou Seiko Automatic 5 vhodné.
  2. Ahoj, předně moc díky za Vaše názory, doporučení.... Dnes jsem procházel kamenné prodejny Koscom, Helveti apod. , všude přehršel krásných hodinek, až těžko vybrat. Teď mě asi "ukamenujete" , ale nakonec jsem rezignoval a vybral tyto "plasťáky": https://www.google.cz/search?q=AQ+S800WD-1E&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj69uml2MTQAhXEVBQKHYbhB9wQ_AUICCgB&biw=1745&bih=864 Důvody: 1) nemusím řešit zda se jim něco stane (chci hodinky trvale na ruce) 2) nebudu pár let řešit baterie a tlakovku 3) mám dále "otevřenou" možnost koupit mnohem kvalitnější a hezčí :-) 4) cena (cca 1500Kč) Prostě to budou pouze pracovní hodinky, na lepší příležitosti koupím v brzké budoucnosti něco lepšího. Děkuji všem a mějte se fajn.
  3. Ahoj, chci si pořídit nějaké nové hodinky. Má představa je asi taková: 1) velikost max: 43mm 2) kovový tah (mám slabost na kovové tahy alá Superenginneer k Seiko SKX007 (potápky však né pro svojí výšku těla) 3) nízká výška hodinek (rukavice ,košile atd.) 4) "univezální" vzhled k tričku,montérkám,košili... 5) né látkové ani kožené tahy.... 6) vodotěsnost 100M 7) cena +- 6000Kč Nesedím v kanceláři (ruce často umývané,solvina, olej , hrozí mech. podření) ideál by byly nějaké Casio G-Shock, ale plastový řemínek vydrží max. dva roky a plast. design také nic moc... Vybral jsem tyto: (pouze z obrázku , nevím jak na "živo"): http://www.helveti.cz/swiss-military-hanowa-518704007?gclid=Cj0KEQiA08rBBRDUn4qproqwzYMBEiQAqpzns_oeH6nFfeNv7V5wnW9OxvZWhHJIRz9aTryWJzIcWBkaAjvK8P8HAQ Co na ně říkáte? Díky i za případné návrhy na jiné modely. Davis
×
×
  • Vytvořit...