Přejít na obsah

charles

Členové_50
  • Příspěvky

    84
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

3 808 zobrazení profilu

charles's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Sehnal jsem si Prim Sport IGEN a dal jsem si je k hodináři vyčistit. Chtěl bych si na ně mezitím koupit pásek, než se mi vrátí, akorát jsem si zapomněl změřit jak široký Je to 18 nebo 19? Díky.
  2. Škoda, že ten teploměr nemá rozsah i pod bod mrazu. Dalo by se to využít místo outdoorových hodinek. Ale chápu, že to jsou potápky a tam nemá takové měření smysl.
  3. Návrat ke quartzkám. Naživo vypadají ještě lépe než na obrázku
  4. Před dvěma měsíci jsem si pořídil tyhle: http://www.vivobarefoot.cz/produkty/panske/evo-lite-m-40-grey-yellow Nemůžu si stežovat. Ze začátku si připadáš jako blbec, co neumí běhat, ale časem se to zlepší. Není dobrý ze začátku přejít úplně na barefoot, aby ses nezranil. O víkendu jsem s nima běžel svůj první barefoot závod v Praze na Grand Prix 10km a celkem spokojenost.
  5. Na stránkách Spartan Race na FB mají anketu s tím, že možná bude v září další Sprint v Trutnově nebo někde na Moravě.
  6. To jsi dobrej, že si dal oba dva závody o víkendu. Chtěl bych taky zkusit beast, ale někam na východ Slovenska se mi fakt nechce cestovat. Jinak mě docela naštvalo (a nebyl jsem sám), že jsme asi s pěti lidma zakufrovali, kvůli blbýmu značení nahoře na sjezdovce. Doběhli jsme do nějakýho statku s koňma Ztratili jsme tak 5-7 minut. Když jsem se díval do výsledků, tak by to bylo někde kolem 30-40. místa, takhle 133. v absolutním pořadí.
  7. Tak Mudmany přežily. Sprint jsem čekal trochu těžší, nakonec jsem nemusel dělat nikde angličanky
  8. Já jsem přihlášenej na sobotní sprint 5km. Chystám se v tom bahně otestovat svoje Mudmany
  9. Nevíte, kolik může vážit samotná tyč na multipressu?
  10. Minulý týden jsem si pořídil Mudmany Ty RAF vypadají kurva dobře
  11. Jsem chodil do posilovny naposledy pred 12 lety, kdy na to byl čas na škole. Bez jakekoliv specialni stravy a proteinu (nebyly prachy) jsem pribral z 69kg na 80kg a pak se to zastavilo (po 2 letech). Teď bych se k tomu chtěl vrátit. Jako motivaci jsem si dal připravu na tenhle závod: http://www.ocelovymuz.cz/ což je takový silově-vytrvalostní pětiboj (bench, shyby, lehsedy, 5km beh, 40km časovka na kole). Poslednich par let jsem se venoval jen vytrvalostnimu behu a letos pridal kolo. Potřeboval bych poradit jaky zvolit trenink, abych nabral silu a trochu objem, ale abych se diky vetší váze nevzdálil svým časům v běhání (letos 10km za 43:50, pulmaraton 1:39). Vážim 78kg při 180 cm výšky. Any ideas?
×
×
  • Vytvořit...