Přejít na obsah

deafslap

Členové_50
  • Příspěvky

    196
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Seiko,Boctok,Casio, Bulova, Orient

Návštěvy profilu

1 458 zobrazení profilu

deafslap's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. deafslap

    Citizen na ruce...

    poslední přírůstek, přežily pád hned první den, dobrý začátek
  2. Kupoval jsem už těžko sehnatelné Citizen, cena dobrá, hodinky OK, rychlost doručení taky v pohodě. Beru to u nich podle rozdílu ceny u AD, když je velký, risku to A pak jako tohle, některé modely prostě jinde nejsou.
  3. Mám dobrou zkušenost. Objednal jsem, druhý pracovní den odesláno a vše OK. Možná bych čekal více "hmoty" v balení, kdyby s tím PPL někde hodilo, ale jinak nemám co vytknout.
  4. Mě se Junkersy od Pointtecu taky vždycky líbily, takže za mě dobrý, úplně souhlasím, že nové modely už nejsou ono.
  5. jen potvrdím předcházející hodnocení. Kupoval jsem, rychlá komunikace, okamžité odeslání a hodinky spíš ještě v lepším stavu než popis. Za mě super.
  6. deafslap

    Helveti.cz

    Dneska jsem kupoval Seiko "Arnie", věděl jsem, pro co jdu, a taky si to odnesl. Nákup příjemný, v klidu a pohodě. Chtěl jsem v Helveti kupovat už SKX, ale nakonec jsem neunesl ten rozdíl v oficiální a neoficiální ceně, tak dneska už to klaplo a jsem spokojený.
  7. pánové, neměli byste tip na nějakou firmu, která by obstarávala spolehlivě bazén? Zazimovat, připravit na sezónu a servis. Praha západ, Beroun nebo tak něco? Zkoušel jsem různé místní živnostníky, ale bylo to dost tristní.
  8. Ahoj, poradíte mi někdo nějakou aplikaci na kolo? Sledování trasy, převýšení a tak? Používal jsem MapMyRide a nějak začala zlobit.
  9. pro mě značka až tolik ne, nakonec ani Junkers ani Iron Annie nebyly hodinkový brand. Ale Junkers už trochu je, tak mi přijde škoda, to po těch letech přerušit. Asi se v tom začalo točit moc peněz . Ta nová kolekce jsou prostě pilotky, nic špatného na nich není a vybral bych si, ale pointtec jim přidával nějakou osobitost a spojitost celé nabídky (umí to i se Zeppelin).
  10. škoda, skoro 20 let budování značky (protože Junkers znamená pro většinu lidí kotel, značka hodinek to nebyla ) Co vidím na webu, ty nové modely trochu postrádají šmrnc, to Pointtec prostě umí. Ale uvidíme...
  11. nesbírám, digitálky nějaké mám a baví mě, ale jen na sport, mám nějaká ta casia
  12. já tu nejsem moc dlouho, a ten avatar je bohužel z netu, fyzicky je nemám ale je to moje vzpomínka na dětství, kdyby někde byly, koupím je
×
×
  • Vytvořit...