Přejít na obsah

Eiffel08

Členové_50
  • Příspěvky

    58
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Č. Budějovice
  • Fanoušek značky
    Certina, Hamilton, Grand Seiko

Návštěvy profilu

831 zobrazení profilu

Eiffel08's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Dobrý den, prosím o radu, jsou to fake, nebo nějaký starší model, nikde jsem to nedohledal, tak si myslím, že asi na 100% fake. Průměr cca 43mm. Děkuju.
  2. Zdravím, přidám jedny Omegy a poděkuji Jirkovi, že je vrátil do života, jako vždy skvělá práce mistře
  3. Chtěl bych opět poděkovat Jiřímu za supr výkon, sice běžné stroje, ale vrátil je do života, a to jsem si myslel, že už to nepůjde. Jirko, si prostě machr, ještě jednou moooc děkuji.
  4. Dobrý den, poprosím zkušenější o radu, mám možnost koupit tyto klíčovky, ještě žádné ve své sbírce nemám, jsou mosazné, průměr 41mm, jsou funkční, bohužel je poškozený smalt. Nikde jsem podobné nenašel, víte někdo z jakého jsou cirka období a jaká je přibližná cena, ať paní neošidím nebo zbytečně nepřeplatím, přemýšlím že bych nabídl 4000. Děkuju.
  5. Diky za tip, takze jsou to svycary, delany jako fake ameriky, jestli tomu dobre rozumim. Tak to uz asi ten cifr shanet nebudu:D
  6. Zdravím, dlouho sem nic nepřidal, tak zkusím jedny Ameriky, tady na fóru jsem o nich nic nenašel. Jsou opravené od Jirky, čímž mu ještě jednou moc děkuji . Škoda toho cifru, na Ebay byl jeden na náhradní díly za 20 USD, bohužel to pán nechtěl ze Států poslat, tak snad se někdy povede sehnat náhradní.
  7. Tak ty sou fakt supr, ten cifr je jak novej
  8. Zdravim, podarilo se mi poridit dalsi kousek, ale nejak se mi nedari presne urcit. Myslim ze je to kalibr 52 savonette, rok 1890? Fakt nevim, vedel by nekdo, diky.
  9. Zdravím kapsáře, tak jsem si dnes udělal radost, strojek H6, myslím, že jsou docela ve slušným stavu.
  10. No ještě před 14 měsíci sem neměl žádný, stačil mobil, no pak sem tu začal víc brouzdat a už je z toho tohle, kapesni nepočítám, těch je trošku víc
  11. Moc pěkný, jsem ještě neviděl IWC jeptišky
  12. Tak jsem se taky konecne dockal, uz sou doma , jeste budu muset trochu zkratit tah...
  13. Zdravim vsechny, tak vcera jsem si udelal radost, prumer 55mm. Nerad to priznavam, ale v jinem prispevku jsem zde psal o prazdnem pouzdre, ktere mi zustalo. Kupce jsem nenasel, takze jsem ho prodal na zlato. Tyto jsou za to a jeste mi zbylo na pekne stribrne. Nekdy se proste musi udelat i spatna vec
×
×
  • Vytvořit...