Přejít na obsah

martinHU

Členové
  • Příspěvky

    33
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli martinHU

  • Datum narození 6.4.1996

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Ústecký kraj
  • Fanoušek značky
    SEIKO, TIMEX

Návštěvy profilu

976 zobrazení profilu

martinHU's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Pro mě je tohle grál. Mám doma celkem nové SKX, ale s céčkovým strojkem. Tyhle staré strojky se servisem běží dekády. Jeden američan, Spencer Klein, se živí servisem zaměřeným právě na Seiko. To co někdy otevře po 30 letech dneního nošení, to je neuvěřitelný. Rozebere, promaže, vymění gaskety, pár součástek a hodinky šlapou dalších 15 let.
  2. Kupoval jsem tento měsíc jubilee na SKX, vše rychlé a v pořádku. Doporučuji.
  3. Jak myslíte..už se s vámi přít nebudu
  4. Hele to sice ano, ale jen samé spekulace. Zatím se neoběvil s jasným tvrzením a důvěryhodným zdrojem nikdo, až do včerejší noci, proto jsem to sem postoval. Mark z LI Watches je rozhodně člověk, kterému se dá v těchto věcech věřit.
  5. A je to tady. Po dlouhých letech končí firma Seiko s produkcí modelů SKX. ČEST JEJICH PAMÁTCE
  6. Video pro všechny hatery levných Timexů a vychvalovače drahých Swiss hodinek (levný nerovná se horší než předražený).
  7. martinHU

    Seiko SKX 007/009

    Tak tenhle odkaz sem musel jít :-D https://www.youtube.com/watch?v=LnFa7hRNOKE Dokonce i redakce České televize ví, že pokud se mají volit hodinky, které půjdou pod vodu, sáhnout se musíjedině po Seiko SKX 007 :-D :-D
  8. Zdravíčko, mám hodinky SEIKO SKX 007 a rád je beru na nejrůznější aktivity. Bojím se ovšem nosit hodinky při jízdě na kole. Jako amatér nevím, zda celkem složitému stroji může vadit to lehké "drncání". Vím, že tady na fórech se vyskytuje dost hodinářů amatérů i profesionálů, tak bych chtěl poprosit o radu. Rád bych bral hodinky na kolo ale digitální hodinky nesnáším (rady typu kup G shock nepotřebuji). Moc děkuji.
  9. Zdravíčko, uvažuji že na zimu pořídím na hodinky SKX 007 kožený řemen. Pokud někdo kůži nosí, byl bych rád kdyby jste sem hodily nějaké fotky :-) Přeci jen ta guma Z 22 časem omrzí.
  10. Začátek těchto prázdnin ve fotbalovém Chorvatsku parádní, jen ta kamerka zaostřila bohužel na dno....Potápky zatím bez jakéhokoliv problému, mám je půlrok tak se uvidí
  11. a opravdu je to tedy slyšitelný ''klepot''? Já totiž četl i několik názorů že je to normální, ale radši to řeším. Mimochodem průhledné dýnko je velice praktická věc :-)
  12. No, když je nechám v jedné poloze například šestkou dolů a pohybuji jen k uchu a od ucha (rotor se netočí) slyším, že je něco v pohybu a cinká to nejspíš o dýnko- něco tam prostě cinká aniž by se rotor pohyboval- hodinky fungují jak mají, takže předpokládám že to žádná jiná součástka není- asi by bylo dobré to nějak vyřešit, nezdá se mi, že byto byl normální zvuk, pročetl jsem dost cizojazyčných stránek, viděl jsem videa, a prý se to s tím rotorem děje u seiko velmi často. jemné dotáhnutí toho šroubku u rotůrku bych zvládl sám, jen je mi líto tím příjít o záruku necelých dvou let, takže možná zvážím cestu do prahy jak radil micey. Pokud bych se ale pletl a tyhle cinkačky mimo pohyb rotoru jsou normální, prosím, abyste mne nevzdělance poučili.....jsou to moje první automaty
  13. Zdravím, mám doma SKX 007 a vzhledem k nepatrně uvolněnému rotoru plánuji otevřít šroubovací dýnko. Chtěl bych se zeptat, zda tím padá dvouletá záruka....zda to vůbec má na záruku vliv, a zda se vůbec dá zjistit, že někdo někdy dýnko otevíral. (pozn.: s hodinkami se potápět nebudu, odpověď na dotaz jsem nenašel nikde) Předem děkuji za odpovědi/ zkušenosti
×
×
  • Vytvořit...