Přejít na obsah

sery.vlk

Členové_50
  • Příspěvky

    1 823
  • Registrace

  • Přítomen

3 sledující

O uživateli sery.vlk

  • Datum narození 1.6.1958

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha - Jablonec

Návštěvy profilu

12 784 zobrazení profilu

sery.vlk's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Kamarád ortopéd popisoval, že pod skalpelem měl pár achilovek rozklepaných rázovkou do tloušťky papíru, že to prostě muselo prdnout zcela zákonitě. Tak prosím aplikovat s rozvahou...
  2. A tady se právě pozná Stvořitelem zamýšlený účel předkožky -
  3. To všechno při plném natažení, podle tabulky (zástava během sobotního dne) byly hodinky nataženy spíš méně než z poloviny.
  4. Kreditka VISA UniCredit používá kurz asociace plus konverzní poplatek (dle sazebníku) 0,5 %. V praxi mi to vychází stejně jako VISA Svět mBanky. Kreditku MasterCard miles and more, která používala čistý kurz asociace, už na jaře zrušili, o pár měsíců dřív než Hello bank. (U debetních karet používá UniCredit vlastní kurzák, který nedoporučuji, s dost velkým spreadem.)
  5. sery.vlk

    Rolex a servis

    Klobouk dolů! Vidět výsledky práce fachmana fakt potěší.
  6. Hele, to je divné, zkus se telefonem dostat na nějakého člověka... to, co popisuješ, není u firmy jako BA (normální "legacy" letecká společnost) normální, akorát žádost o refundaci musí pasovat do jejich standardního procesu. Limit na hotel v Londýně letos na jaře měli tuším 200 GBP/noc, možná 180.
  7. @Vit: Jedná se o iteraci původního chrona (ještě z minulého tisíciletí): ten model měl na lícu (korunka a tlačítka stopek vpravo) čas (dvojručky), datum a signalizaci, zda stopky stojí nebo jsou v chodu. Na verso straně byly pouze stopky (60 s plus retrográdní minutový sčítač do 30 m). Teď to inovovali tak, že na použití stopek musíš pouzdro převrátit (protože na líci chybí signalizace chodu stopek), takže tlačítka vlevo... Plus na verso stranu přidali k sekundovému ukazateli stopek i hodiny a minuty, takže je to totální nepřehledný galimatyáš, umocněný skeletonizací. Za mne má JLC minus. Připojuju link na rozhovor s Philippem Vandelem, autorem původního strojku. V článku je také spousta hezkých fotek, laskavý čtenář nechť si sám porovná estetiku tohoto chrona z r. 1996 s estetikou současného modelu. - Pro pořádek je třeba připomenout, že krom zlaté limity z r. 1996 JLC po r. 2000 uvedlo na trh ještě ocelové reverso chrono v řadě Gran Sport, v několika variantách číselníku, přičemž stopková verso strana nebyla v žádné versi skeletonizovaná. https://monochrome-watches.com/the-collectors-corner-the-whole-story-behind-the-creation-of-the-jaeger-lecoultre-reverso-chronographe-retrograde/
  8. Ruční nátah na takové to prázdninové lenošení...
  9. Když Zlín, tak zkušenost mého taty z Valmezu. První oko u doc. Smečky (www.klinikazlin.cz), velmi osobní přístup, vše 100% OK. Ditto u ošetření druhotného zákalu (chápu jako závadu na zadní straně pouzdra čočky). U druhého oka se nechal ukecat novou místní očařkou do Gemini. Tam komoditní přístup a zákrok, výsledek OK. Ale za dva roky řešení druhotného zákalu mělo za následek trvalé poškození rohovky, zřejmě vinou zanedbání sledování a péče pár dnů /týdnů po zákroku.
  10. Taky se může říkat místo nosit sovy do Atén, nosit hodinky do Jihlavy .-)
  11. Mám tu čest se také postavit do fronty děkujících nejen za perfektní servis, ale také za trpělivost a poučení při přebírání hodinek do servisu i při jejich předání po servisu. A také za zázračné odstranění některých vad na místě (uši drásající pískání při natahování korunky - nesoustružil jsem si natahovací hřídelku do strojku, jak jsem se bál, stačilo máznout těsnění hřídelky; podivné kulhání strojku - odstranilo se pořádnou demagnetizací, na pouzdro s antimagnetickou vložkou byl můj vlastní demagnetizér příliš slabý). Pánové, děkuju, jste machři!
  12. @Vorel: srry, že je karta k EUR účtu, píšeš v první větě
×
×
  • Vytvořit...