Přejít na obsah

Pavel.

Členové
  • Příspěvky

    5
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Breitling

Návštěvy profilu

397 zobrazení profilu

Pavel.'s Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Na strojek se nešahalo, tedy doufám... Neměřil jsem nikdy přesnost, nikdy nebylo potřeba, po víkendu, když zrovna hodinky nenosím (rezerva má být 42 hodin, ale i kolegy co má Herkules každoročně servisované jsme se shodli na tom, že ani u nových do více než 30 hodin nebylo) jsem jednoduše nastavil znovu čas.
  2. Ad ava: Byl jsem tam za 7200,-Kč. - 4K přetěsnění, zbytek tlačíko. Jenomže mám teď v hlavě velkého cvrčka, trochu jsem se o hodinky začal více zajímat, než o každodenní doplněk na ruce. Zjistil jsem, že přesnost je za 24 hodin o 1 minutu napřed, chrono dokonce o 25 sekund na hodině jinak. Vážil jsem je a jsem na 239g, což rovněž neodpovídá... Netuším, kde je chyba, jestli dvoudenní zásah vody je připravil o přesnost, nebo je v tom něco jiného, netuším ani jak to řešit.
  3. Tak to byl skutečně spodní anulátor, šroubek byl úplně ohnutý, takže výměna, vysušení, přetěsnění. Na tlakovce jako nové. Děkuji Vám za rady!
  4. Pánové děkuji vám za rady! Zítra skočím k Dušákovi.
  5. Dobrý den, fórum se zaujetím pročítám již delší dobu, ale dnes jsem se teprve zaregistroval a z důvodů ne zrovna příjemných. Snad poradíte: na mých Hercules A39362 Grey se mi objevuje pod sklíčkem zamlžení při změně teploty, usuzuji tedy, že se mi tam dostala voda, zaregistroval jsem uvolněný dolní spínač pro anulaci chronografu, ale bohužel jsem mu nevěnoval větší pozornost. Hodinky mám 7 let, denní použití, pouze při koupi jsem byl Na Příkopech v tlakové komoře a pro verifikaci originálu (mám bez papírů a krabice). Poradíte prosím nejlepšího hodináře v Praze a možnou cenovou náročnost opravy? Měl jste někdo obdobný problém? Děkuji Pavel
×
×
  • Vytvořit...