Přejít na obsah

Oldinu

Členové
  • Příspěvky

    11
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Havířov
  • Fanoušek značky
    Longines, Eterna, Hamilton

Návštěvy profilu

599 zobrazení profilu

Oldinu's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Já jsem si před nedávnem koupil oblekovky Longines Flagship a jsem maximálně spokojený.
  2. Ahoj, narazil jsem na tyto hodinky. Jsou za docela dobrou cenu a hodně se mi líbí. Značku Revue Thommen neznám. Poradíte, jestli stojí za nákup? http://www.gemnation.com/watches/Revue-Thommen-Specialities-XLarge-Date-Pointer-10012.2532-19234.html
  3. Ty Conquesty se líbili hodně, ale jsou mimo můj dosah. https://www.longines.com/watches/heritage-collection/l1-611-4-75-2 Úplně nejvíc se mi však od Longines líbí Flagship https://www.longines.com/watches/heritage-collection/l4-795-4-78-2 Díval jsem se, že ty Conquesty mají plastové sklíčko, to mě docela překvapuje u takových hodinek. Nebude se hodně škrábat?
  4. ještě jsem koukal na Ashford a hodně se mi líbí ttp://www.ashford.com/us/watches/raymond-weil/maestro/maestro-automatic-open-balance-wheel/2827-STC-00659.pid?nid=cpg_cat5001&so=32 nevím, jestli se hodí jako oblekovky taky ty Edoxy jsou za hubičku http://www.ashford.com/us/watches/edox/les-vauberts/les-vauberts-automatic/80081-3-AIN.pid?nid=cpg_cat5001&so=9 nejsem, ale ještě rozhodnutý, jestli kupovat přes Ashford .... trochu se obávám těch záruk apod.
  5. hmmm ... tak to asi budu zvažovat .... ty ceny jsou proti ČR někde jinde v jaké výši si platil clo?
  6. A kupoval si je přes ten eshop? Máte s ním někdo zkušenosti?
  7. na mě jsou ty Mida takové trochu přezdobené, ale díky za typ
  8. cena je to pěkná, jenom se mi nelíbí ten ukazatel dnů ... je to takové nějaké divné
  9. já bych spíše preferoval nějakou méně rozšířenou značku .... díval jsem na tyto Tissoty: https://www.tissotwatches.com/en-gb/shop/tissot-heritage-visodate-automatic-1.html
  10. no, já určitě neplánuji žádné bazénové hrátky v obleku :-) ...
  11. Zdravím, jsem tady na foru prvně a chtěl Vás požádat o radu. Nedávno jsem oslavil kulatiny, tak bych si chtěl dát nějaký dárek :-) Rozhodl jsem se, že si pořídím své první automaty. Vzhledem k tomu, že v současnosti nosím sportovní Suunta, potřeboval bych spíše oblekovky. Několik dní jsem procházel forum a různé výrobce a vybral zatím tohle: Hamilton Spirit of Liberty ttp://www.hamiltonwatch.com/collection/american-classic/timeless-classic/spirit-liberty-auto/h42415551 a Davosa Classic http://www.davosa.com/herren/alle-anzeigen/herrenuhren/171/classic?c=97 Oboje se hodně líbí, můžu je mít za přibližně stejnou cenu, takže se nemůžu pořád rozhodnout. Poradíte, které za Vás nebo doporučíte i něco jiného? Děkuji.
×
×
  • Vytvořit...