Přejít na obsah

chuty

Členové
  • Příspěvky

    6
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Citizen, Seiko

chuty's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ponukas zaujimave hodinky. Pokial viem CB1070-56L maju puzdro a remienok ako material titan. Na tvojej stranke maju ako material ocel/nerez. Este ta bude CITIZEN zalovat.
  2. Ano, uz ich mam cca 3 mesiace. Kupovane na https://www.svetcasu.cz/katalog/zbozi/naramkove-hodinky/radiem-rizene_254/produkt/citizen-cb1070-56l-elegant-rc-panske-hodinky Velmi dobra kominikacia s predajcom, len treba vystihnut zlavovu akciu 19% - podarilo sa mi. Tak bola cena 11 042Czk minus 19%. S hodinkymi som zatial velmi spokojny, kazdu noc sa same radiovo nastavia, lahke, dobre citatelny cifernik, atd. Len cakam ako sa nastavie na letny cas. V navode vsetko je, len treba citat. Tak asi tolko. Hodinky odporucam.
  3. diki moc, tu odchylku snad neprežijem
  4. Veľmi pekne dakujem za radu všetkým. Tak to bude isto solar, len od Seika som toho našiel dosť málo. Všetko dobre v Novom roku prajem-
  5. Prosím poradiť. Vybral som si tieto hodiny CB1070-56L. Pri čítani podrobnosti som sa dozvedel, že radio controler prijima signal len zo zopár vysielačov. citujem: "Tyto hodinky přijímají signál z vysílačů, které leží na území Velké Británie (Anthorn), Německa (Mainflingen), Číny (Shangqiu), USA (Fort Collins) a Japonska (Fukušima a Fukuoka)". Ako je to u nás v strednej europe? Som z vychodu slovenska. Oplati sa investovať do radio controlera? Ďakujem za radu.
  6. Prosím poradiť z výberom. Do dnes som bol rozhodnuty pre Kineticky pohon. No po prečitani zopár recenzii váham. Chcem hodinky na bežne nosenie aj pri práci. Mám asi len tieto podmienky, Seiko a titan. Mal som vyhladnute SKA495P1, alebo SKA711P1. To fakt treba v nich po piatich rokoch menit akumulator a su nachylne na otrasi? Ako je to v solaroch? Chcem s nimi proste aj pracovat a neskladat z ruky. Poradite mi aky pohon je najvhodnejší? Automat, kinetic, solar, quartz? Ďakujem
×
×
  • Vytvořit...