Přejít na obsah

Bloud

Členové
  • Příspěvky

    7
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

358 zobrazení profilu

Bloud's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Aktuálně tohle - a jsem prase, téměř nesundavám z ruky (a ruce mě živí).
  2. Se Samsungy zkusenost mam. Displej je hezky svitivy, ale vydrz Garminu mi imponuje vic:) Venu jako takove neznam, ale udavana vydrz je dle mych dosavadnich zkusenosti s dalsimi produkty Garminu mirne optimisticka (D2 vydrzi cca 12 dnu, ve stejnem rezimu Marq 8 - papirove ma byt minimalne stejny). Lze ji dosahnout rekneme v eko rezimu = minimum aktivniho pouzivani hodinek. Trackovani mam odzkousene a je docela dobre - presne, pouzivam pomerne casto. Ale i na to si nekteri uzivatele stezuji, domnivam se, ze to melo souvislost s nejakou chybou sw u nekterych modelu.
  3. Včera jsem vyzvedl z opravy mé "staré" Garminy - D2 Charlie. Ani nevím, zda jsem spokojený - dostal jsem nový kus (Titan tah i silikon.pásek neměnili - asi logické). To by bylo asi docela dobré. Jenže já si už pořídil Marq Expedition, které mi asi pocitově vyhovují lépe a teď nevím, co s nimi. Zkoušel jsem hned na místě domluvit výměnu za nějaký dámský model, ale bez úspěchu. Asi je zkusím poslat dál, pokud by to někoho zajímalo, může napsat. Jsou ještě cca 1/2 roku v záruce. https://www.garmin.cz/garmin-d2-charlie-titanium-optic/78995
  4. Díky za reakci! Přiznávám, že informace potěšila, ale jak už jsem psal, jejich hodnotu mám někde jinde. Ta myšlenka, že bych je začal nosit je - s ohledem na povahu mé práce také nerealizovatelná, ale asi bych si dokázal představit jejich "instalaci" někde v baráku - abych je měl více na očích. Jen nějakou správnou inspiraci.. Nevím, zda mám do vlákna přidávat jen fotky - jak je zřejmé, nejsem znalec, tak nevím, zda pouhá fotografie bez dalších údajů má nějakou hodnotu. Pokud ano, rád přidám.
  5. Ty hodinky znám(pamatuji) cca 40 let - a vždy s tou korunkou, což neznamená, že to je originál. Připouštím, že logo může být i LDH. Zvětšil jsem to 20x optickou lupou a zdá se to být složené z přímek, kdy vrchol prostředního znaku je v ose "stříšky" nad znakem. Díky za nakopnutí - mohlo by to být Lidové Družstvo Hodinářů. tTeď jsem to Gůglil. Překvapuje mě, že bylo založeno cca 1953 a je tam strojek Omega. To bolševik dovolil? Nečekám sběratelský zázrak - ta cena je někde úplně jinde, ale spíš jsem chtěl rozšířit jejích příběh a možná ho trochu probarvit:-)
  6. Ahoj, potřeboval bych trochu (spíš víc) poradit. Mám dvoje hodinky, které pro mne mají osobní hodnotu, ale rád bych věděl, co že to vlastně mám, případně, zda bych měl uvažovat o nějaké "repasi - renovaci". První kousek - označeno jako DOXA - nemají originál sklíčko , druhé hodinky na ciferníku cosi jako "LOH"???, na strojku OMEGA.
×
×
  • Vytvořit...