Přejít na obsah

jonyyy

Členové_50
  • Příspěvky

    358
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Seiko

Návštěvy profilu

2 675 zobrazení profilu

jonyyy's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. Ahoj, prodám tyto vintage hodinky v kompletně předrenovačním stavu. Pouzdro má spoustu šrámů, stejně tak sklíčko. Číselník vypadá hezky, minutová ručička má patinu. Hodinky jsem před nějakou dobou koupil za účelem pozdější renovace, ale přednost dostaly jiné projekty a od té doby leží v šuplíku. Všechny funkce byly vyzkoušeny a neobjevil jsem žádný problém. Čas do druhého dne držely. Mám pouze samotné hodinky a noname mesh. Cena je 42 000 + 150 na pojištěnou poštu. Díky. J.
  2. Mně dělali Citizen 8110 v Onyxu. Samozřejmě jsem byl s výsledkem velice spokojený Renovace by těm tvým prospěla. Jdi do toho. Kdo tu ještě vlastní nějaké bulíky?
  3. Včera večer jsem Setkání s Rámou dočetl. Před pěti minutama zjistil, že jsou další 3 díly a teď tu na mě vyskočil tento Tvůj příspěvek
  4. jonyyy

    Vintage seiko

    Kde se ti podařilo sehnat Ufa v JDM verzi?
  5. Mám o něco raději ty černé, ale zatím nosím pouze bílé, protože o ně bylo dobře postaráno v Onyxu. Přidám ještě jedny mé oblíbené, bílé pidichrona.
  6. Na lítačku budou i tak super. Nevím, čím to je, ale půlka Citizen 8110 chron má číselník dojebaný a většinou oloupaný v kraji. Nejčastěji to vidím u bullheadů. Je těžké najít pěkný kousek.
  7. Zavidím ti ten tah a nedotčenou lunetku. Můj tah je vytahaný a pokaždé, když otevřu sponu, tak se pořežu tak jsem musel nahodit kůži. Kdyby tě přestaly bavit, ozvi se a nabídnu na výměnu nějaké pěkné Seika
  8. Tissotky jsou naprosto skvostné. Už jen nahodit racing řemen a zasednout za volant nějakého starého sporťáku. Já dneska vytáhl jen na kochačku Citizenky.
  9. Je tu už nějak dlouho klid. Nikdo tento týden nenosí chrona?
  10. Co to je za houbu? To není hlíva, ne? Já byl v lese dnes. U nás už nic neroste. Bylo tam pár mrtvých lišek nálevkovitých, ale klíšťata ještě jsou
  11. Ten jsem ještě nikdy neviděl prodávat sólo. Taky by se mi hodil Co zkusit prodlužku? Chápu, že to nevypadá moc dobře, ale je to asi jediné řešení. Pár Seik jsem s podobnou koupil, asi se to dělá často.
  12. jonyyy

    Vintage seiko

    Vzhledem k tomu, jak ten díl vypadá a z čeho je vyrobený, bych ho asi nečekal ani na rok nošených hodinkách. Přestože inzerci 6138 sleduju, mockrát jsem s ním kalkulátory neviděl. Na druhou stranu, pamatuju si, že se tu kdysi někdo chlubil, že jedny kompletní hodinky vč. chapter ringu vydražil na aukru.
×
×
  • Vytvořit...