Přejít na obsah

01axel01

Členové_50
  • Příspěvky

    632
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

O uživateli 01axel01

  • Datum narození 6.1.1993

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno
  • Fanoušek značky
    Omega, Doxa, Seiko, Prim, Mondaine

Návštěvy profilu

3 559 zobrazení profilu

01axel01's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. Dobrý večer kolegové, podlouhé době jsem otevřel šuplík a zjistil, že nutně potřebuju dobastlit moje červené primky. Chybí mi pouze červený armovací kroužek, nemá někdo ? Foto inspirační, to po čem ted toužím Děkuji za nabídky i za prostor.
  2. Dost mě to zajímá, tak se přidám. Bohužel to nevidím moc optimisticky, střední třída z aliexpresu, vyjde tak na 250kč.
  3. 01axel01

    Casio EF-527D-1AVEF

    Já je měl také. Akorát s bílým ciferníkem to je myslím CASIO EF-527D-7AV. Taky jsem byl spokojeny . Hezké i na kůži i na tahu.
  4. Ahoj Berlynne vítej mezi námi, v tvém vyběru do 39mm mi moc festiny nesedí. Zde na foru to není moc oblíbená značka a vzhledově je naprosto odlišná od ostatních. Zaleží jaký máš průměr ruky, obecně menšími hodinkami nic nezkazíš, ba naopak. Jak tu bylo řečeno, seiko, orient,citizen jsou značky lety prověřené a i levné automatické strojky dobře poslouží léta a s jejich servisem není problém.
  5. 01axel01

    Seiko SKX 007/009

    velice povedený mod. To je uncle seiko z199 ?
  6. A z ebaye jsou nové ? Druhá věc je záruka. V ČR když koupíš tak máš min, 2 letou zaruku od kupujícíhom, toho to se budeš těžké domáhat u Itala.
  7. Já jsem přesně v této věkové kategorii, ač můj názor není irelevantní, protože jsem již příliš zainteresovaný. Tak v mém okolí, snad nikdo nenosí mechanické hodinky. Setkávám se na fakultě se spoustou kolegů a hodinky nosí mizivá menšina a to především ty chytré, úplné minimum nosí baterkove. Když někdy přijde řeč na hodinky s kamošema u piva, tak někteří si dokáži připustit koupi mechanik ale pouze z nostagie. Většina řekne, že mechaniky měl jejich děda, nebo něco takového.. Realně si tu koupi moc představit nedokážu, protože po 5 pivech přistoupi skoro ke všemu . Většina nenosí nic a když už tak má AW, nebo jiné "Smart" hodinky. Z velké časti to připisuji i dostupnosti, momentálně se motám v kruhu studentů, takže pokud nejde o velké brandy, tak se dají sehnat relativně levně.
  8. Ano, také to tak beru. Ale člověk asi musí koukat kdo to píše. Protože na aukru a ostatních portálech, to znamená, že hodinky jsou šrot zralé na servis.
  9. To jsou pořadny seika a ten luxus https://obleceni.bazos.cz/inzerat/119875756/luxusni-a-elegantni-hodinky-seiko-zlate.php
  10. Ja souhlasím s xbrajtem, ta oranžová to oživí. Na tissotu mi chybí něco, teď je to nuda, kdyby měli alespoň barevnou vteřinovku .. ale nemají nic jen černá a bílá.
  11. https://obleceni.bazos.cz/inzerat/119512268/seiko-5-automatik.php ,,Hodinky jsou krásné,bez skranecku jen nalepit fólií." ta luneta mi přijde už dost jetá
  12. 01axel01

    Seiko SKX 007/009

    Bohužel v ČR se budou shánět težce, ale třeba na creationwatches za 254e. Za mě mají SKX vnitřní kouzlo a stejně jako u speedu, cítím, že v jednoduchosti je krása :).
  13. 01axel01

    Seiko SKX 007/009

    Jak myjete své hodinky vy ? Já mýdlo a kartáček a šup pod vodu.
  14. Moc hezky napsané, zajímavé hodinky. Nebudu asi dělat žádné závěry. Ale počtení bylo zajímavé, poučné a bavilo mě.
×
×
  • Vytvořit...