Přejít na obsah

aladin

Členové
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

aladin's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Pokud vím, jsou pro některé piloty AČR. Ale nejsou jejich majetkem. Kde by se daly koupit je tudíž otázka. Indicie: několik jich je teď na Islandu.
  2. Není to prostě jen jedna z mnoha podobných limitek stejného modelu?
  3. Vřelé díky všem. Jsem tu nováček a jsem příjemně překvapen, je vidět, že je to tu místo skutečných fandů, co nešetří nezištnou radou. Ten email na TAG Heuer by mě zajímal, na webu mají jen telefon a fax. V dnešní době s podivem, možná ale schválně.
  4. Nabízí se Játro, ATR, co tam k tomu má ten manuál, aby věděl, kdy to natáhnout a odlepit. Jak ten Němec na dvouplošníku. To víte, že tyhle dotazy provokoval. Že by seděl nalevo?
  5. Díky všem za názory, teď tedy budu řešit, kde a jak je nechat renovovat. O Hanácích se tu nepíše moc dobrého, ale z jejich emailu (je výše) jsem pochopil, že by snad na ně ani nemakali a poslali je do Švýcar. To by byla ta lepší varianta. Nebo je tu někdo, kdo je tam posílal přímo? Jaká to nese úskalí? Ještě jednou díky.
  6. Skutečně! A to jsem to tu procházel docela dlouho.. Jen nevím, kde to ti naši předci brali.
  7. Dostal jsem je od prarodičů, skutečně, po dědovi, nikdo ani nevěděl, že takový má, takže ani nikdo neví, kde k nim přišel. Nejdřív jsem dělal průzkum na netu (onthedash.com). Pak se zajímal o servis. Funkčně jsou ovšem bezvadné. Od Hanáka mi psali, výcuc: "Firma Tag Heuer Swiss zaštiťuje i opravy hodinek Heuer Carrera, kde by Vaše hodinky po odeslání přes náš servis opravili. U hodinek by byla provedena celková oprava- celk.čištění strojku + kompletní přetěsnění hodinek, t.j dodání nové korunky, nových tlačítek, nového skla, nového těs.víka. Cena se pohybuje mezi 14.000-16.000,-Kč" Tak uvažuji, má to vůbec smysl? Co je hodnotnější, původní stav nebo taková repase? Co vy na to? Hlavně se mi ale nezdá řemínek, je podivně neonošený, zespodu má vyraženo LIZARD CALF 20. Tak nevím, v katalogu maj tah. Nosím je jen příležitostně. BTW, teď hlavně nosím ty tolik debatované Askanie..
  8. Ahoj všem, co říkáte na tyhle? Má tu někdo podobné?
×
×
  • Vytvořit...