Přejít na obsah

Vaenefic

Členové
  • Příspěvky

    30
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Zlínský kraj
  • Fanoušek značky
    Citizen, Seiko, Orient, Casio, Prim

Vaenefic's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Jen bych chtel potvrdit, ze se ke me hodinky diky marimu v poradku dostaly (90), moc diky za neuveritelnou praci a odhodlani!
  2. Já budu v Praze 8. a 9.12. tak možná indivindi jelikož v listopadu se tam určitě nedostanu, případně pokud to někdo poveze na Moravu, tak bych to bral s ním. Díky všem!
  3. Platba zadána, zítra by to mělo přiletět. Díky za mail!
  4. Zaplaceno přes účet v CZK, formulář vyplněn. Díky moc!
  5. Supr, krásný cifr! 1. Neznám rozdíly, takže je mi to jedno 2. Kartáčovaná luneta - np 3. Co bude, bude 4. Klidně tah, kdyžtak přehodím na gumu
  6. Ahoj, je tu možnost koupit za 700,- tyhle primky, vyplatí se nebo je to nějaká skládačka (ještě se v tom příliš neorientuju, lepší foto nemám)?
  7. Domluva, platba, rychlost (do druhého dne), ochota a taky doprovodné povídání s upozorněním - všechno na jedničku, super!
  8. Díky moc, parádní progres! Modrá guma mi naprosto vyhovuje, copyright spíš dole do oblouku.
  9. Máte s nimi někdo zkušenosti? https://www.massdrop.com/buy/harding-jetstream-watch Myslím teď hodinky, web vím, že je v pohodě.
  10. Jinak o hodinkách TGM jsem toho moc nenašel, jen něco tady: http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/1017881-v-dome-woodrowa-wilsona-jsou-k-videni-i-hodinky-od-masaryka ale na to musí mrknout oko znalce, co to je a jestli to vůbec půjde identifikovat.
  11. Vaenefic

    Orient potápky

    Koupeny nakonec Orient Ray II, snad to bude trefa do černého!
  12. Vaenefic

    Orient potápky

    Do rana to naprosto staci, dulezita je citelnost, coz bylo z mnoha zdroju u SKX potvrzeno. Navic kvalitni tritiovky to cenove posunuji zase vys, do cehoz se mi nechce
×
×
  • Vytvořit...