Přejít na obsah

Sifon

Členové_50
  • Příspěvky

    209
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Kladno
  • Fanoušek značky
    Breitling, TH, Seiko, PAM

Sifon's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Komunikace s O2. Již několik měsíců žádám o změnu sídla firmy. Na justici OK, na ARESu OK, ale ta tupá banda od kyslíků to není schopná přepsat. Zkoušel jsem volat, email, chat a bez výsledku. Teď mi tu zase vyhrává ta jejich linka pomoci. No fajn...smlouva končí začátkem příštího roku....O2 už služby dodávat nebude. A teď tu mluvím s nějakou nánou, která nedokáže pochopit, že služba nemusí mít číslo, když se jedná o IP VPN. BOŽE!!!!
  2. Jojo. Občas mě překvapí co se dá nacpat do sedana Bude to ve Vraném nad Vltavou. Švára se žení tak mu tam navážím drobnosti. Teď tu mám v kanclu roztahanýho Phantoma 4, Osmo+, dvě zrcadlovky a nabíjím a na parkovišti se učím lítat. Vypadá to tu jak když bouchne granát v elektru. A docela se mi ulevilo, že mě lítání s dronem zas tak nebere...ufff Ale tu svatbu záznamově nějak sfouknu.
  3. No byl z toho trošku lowrider , ale v pohodě. Nikde jsem neškrtnul a to poslední část cesty byl ukrutnej tankodrom. Ráno jsem se vzbudil a dostal strašnou žízeň.
  4. Ale ten epileptik je fakt ukrutnej A Vánoce u Schroedingerů taky stojí za to
  5. No dobře. Multitool je fajn, ale nějak u všech postrádám hrot na sklo, když už to má být rescue. Ten trhák na pásy se taky používá na hadry, protože třeba nožem párat nohavici nebo rukáv je docela nebezpežný. Zkoušel jsem to na starejch džínách a je to na jeden tah až u pasu.
  6. Gerber Hinderer Rescue http://cz.gerbergear.com/Tactical/Knives/Hinderer-Rescue-Knife_22-41534 Vozím v autě a zatím nemusel použít. Nemá ostrou špičku, má trhák na pásy a klíč na kyslíkovou láhev. V balení je i pár bitů do šroubováku a nástavec na jejich použití.
  7. Je to uložený v BIOSu. Strašlivej opruz byl překopat verzi HOME na PRO. Koupil jsem instalačku s PRO (noťas po nějaké době musel do domény), pustil instalaci, zadal licenci, restartoval a HOP...zase HOME. Musel jsem udělat image a upravit dva soubory.
  8. Ale no jo, taky pořád. Oboje je na krku. Dík za opravu. Nečekal jsem, že to bude tak dobrý. Nsstává se to často, ale chytlo mě to víc než knížka. Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk
  9. Jasně. Doporučuju film "Lovci lebek". Tam je to ve všech barvách. I s potřebnými doplňky. Fuj.
  10. Invicty je nutné kupovat ve Státech. Tyhle věci se tam pohybují +/- $100. Evropa fakt ne
  11. To je H2O ventil. Tím je vylejvá voda, když si s nima umeješ ruce.
  12. LHR zatím moc nezklamalo...mimo zpožděnýho letu (čím víc to letadlo opravovali tak bylo víc rozbitý) ale za měsíc za louži - tam přes Curych a zpátky přes Frankfurt. Nač to pokoušet
  13. Paříž můžu potvrdit. Kamarád před dvěma lety lítal docela často NY a Washington. Pokaždý přes Paříž. Když bylo skóre 5 z 5ti (prostě se jim to ani jednou nepovedlo) tak jsem se ho ptal proč tak tvrdošíjně bere tu Paříž? Tak mi řekl, že jim chce dát šanci, aby se jim to povedlo Ve finále to bylo 13:7. To je fakt coin flip
×
×
  • Vytvořit...