Přejít na obsah

Patrik S

Členové
  • Příspěvky

    26
  • Registrace

O uživateli Patrik S

  • Datum narození 17.7.1993

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Seiko, MeisterSinger, Oris

Návštěvy profilu

1 400 zobrazení profilu

Patrik S's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Skvělá domluva, rychlé odeslání, pečlivě zabaleno. Za mě naprostá spokojenost
  2. Patrik S

    XIIVI

    Tenhle cifr je fakt skvělej
  3. Podle pouzdra něco od Werenbach. Podle výrobce mají dial udělaný z raketového aluminia ze Soyuzu.
  4. Skvělý bezproblémový obchod. Rychlost, balení, vše přesně, jak má být
  5. Zdravím vespolek, aktuálně sháním něco levnějšího s tritiem, nebo alespoň skvělou lumi na hraní do přírody. Preferuji quartz a nějakou nositelnou velikost (žádné Vin Diesely) Uvítám jakékoli návrhy, nebo třeba i nabídky k prodeji, nebo k výměně. Díky
  6. Vstřícnost, pohodová domluva, rychlost. Přesně tak to má vypadat. Děkuji
  7. Tady jedna starší. Tipnul bych to na kalkulačky od Casia...nejspíš CA53W...hodinky za 500,- ale dle mého mu sednou jako prdel na hrnec Roger Waters s největší pravděpodobností suby.
  8. Takže strojky od Hamiltonu budou kvalitnější, než klasická ETA? Právě mám v merku první pořádnější automaty a rozhoduji se mezi Limitkou od Wengeru s klasickou Etou 2824-2 a Hamiltony khaki king (tam je tuším H-40 daydate)
  9. Jak je na tom na 39 ocelový tah? Aby mi neoholil celý zápěstí, z toho mám docela strach. Musel bych investovat do kůže, nebo nato.
  10. Zmenšit i ten jejich model Ocean one Vintage s klenutým safírem, tak není moc, co řešit. Za ty prachy.
  11. https://booksatdawn.files.wordpress.com/2016/02/pierce-brown-2.jpg?w=630&h=840 Spisovatel Pierce Brown..dokáže někdo identifikovat jeho hodinky?
  12. https://booksatdawn.files.wordpress.com/2016/02/pierce-brown-2.jpg?w=630&h=840 Spisovatel Pierce Brown...jeho hodinky se mi stále nedaří identifikovat. Poradí někdo?
  13. Zdravím. celkem nedávno jsem se stal majitelem hodinek Prim elegant s kalibrem 68. Během své několikadenní dovolené jsem si zamiloval jejich nošení a tímto bych se rád zeptal znalců, zda mate nějaké zkušenosti s každodenním nošením (hlavně co se týče práce) Jsou hodinky pro takovéto nošení vhodné, nebo byste raději doporučovali koupit k nim ještě něco jiného? Za všechny rady I doporučení budu velmi vděčný.
×
×
  • Vytvořit...