Přejít na obsah

darecekkk

Členové
  • Příspěvky

    5
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Citizen, Rolex, Hublot

darecekkk's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. darecekkk

    Citizen na ruce...

    Na prodej bohužél nejsou :-)
  2. darecekkk

    Citizen na ruce...

    Takové to standartní dilema Myslel jsem, že kovový tah hned vyměním...ale asi to bude úplně opačně
  3. Když jsem nastoupil do firmy tak oba šéfové měli Tagy. Nějaký průměr ale mě se vždycky líbily. Jinak zbytek kanclu nenosí nic. Jen jeden technik staré Primky. Mladí kluci na dílně většinou casia apod do 10 litrů. Jenže pomalu zmena i u sefiku. Posun k smart watch a outdoor hodinkam. Beru když je člověk na horách a má na sobě ten typ ala Garmin apod. Ale máme poradu, koukám na ruce a všichni pod kosilema na rukou plast. Apple w. Atd. Uz i obchoďáci...ja delam designéra takže tam si každý nosí co chce ale u těch šéfů kteří jednají se zákazníky to vypadá fakt divně asi to každý vnímá jinak:) ale když za mnou přijde zákazník a na ruce breitling tak vím s kym jednám. Občas i to máte ale pri troše citu hodinky prozradí dost.
  4. darecekkk

    Ingersoll

    naštěstí mi přítelkyně řekla že se raději zeptá když chce utratit takovou dárdu za hodinky. Poslal jsem ji na toto fórum a je ráda že si něco pocetla. Nakonec volba padla na citizeny a je klid. Vypadají dobře ale neznalý člověk a hlavně ženy vidí jen pěkný design. Však to znáte. Máte na sobě omegy za 120k a ony vám pak pochvalui hodinky za 1500kc co se lesknou jak dětská prdel
  5. Zdravím pánové, Nechci zakládat nové vlákno. Jsem úplně amatér, je mi 24 a chtěl bych si pořídit vůbec první hodinky. Dělám v kanclu, designera, docela dost se setkávám s lidmi co mají opravdu pěkné hodinky a myslím si, že to utváří určitou osobnost. Pokaždé si říkám, že si musím nějaké koupit, ale vždycky to odezní a nebo se najde něco jiného Zalíbily se mi Seiko SSC261P2 - https://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss_2?url=search-alias%3Daps&field-keywords=Seiko+SSC261P2 Seiko SSC013P1, SSC009P3 - https://www.amazon.com/Seiko-Mens-SSC013-White-Watch/dp/B005I2KGC2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1485356170&sr=8-1&keywords=SSC013P1 Citizen Red Arrows Chrono CA0080-03E - http://www.helveti.cz/citizen-red-arrows-chrono-ca0080-03e Jsou všechny docela podobné. Libí se mi hodinky větší, bez čísel s nějakou strukturou kolem. Rozpočet mám cca 12 tisíc. Víc ne. Není to žádná sláva, ale nějak začít musím. Máte ještě nějaké návrhy? A kde nejlépe koupit? Díky moc! L.
×
×
  • Vytvořit...