Přejít na obsah

n.e.m.a.

Členové
  • Příspěvky

    5
  • Registrace

  • Přítomen

n.e.m.a.'s Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. myslel sem to tak,ze pokud by to byl opravdu nejaky skvostny kousek,tak bych rozmlouval prodej hodinek a snazil se je uchovat.Ale pokud by slo o nejake "radove",ale jen pouze stare hodinky,ke kterym nemame citovy vztah,tak by bylo vyhodnejsi hodinky prodat.Omlouvam se,ze se to tu tak vyhrotilo,to opravdu nebyl umysl!
  2. Omlouvam se,opravdu sem nechtel nejak cerit vody...sem co se tyce hodine amater,tak sem opravdu chtel poradit a asi sem si dovolil hodne,kdyz sem chtel odepsat na mail,opravu sem to nemyslel spatne...
  3. Nejsem sberatel,hodinky beru jako spotrebni zbozi a nevim,proc by mi tedy takoveto hodinky mely lezet v supliku,kdyz z nich muze mit nejaky sberatel radost,potazmo ja financni zisk.
  4. Hodinky,ktere v zivote neprodam,sem od dedecka dostal k 18tinam...tohle je dedeckovo rozhodnuti,vicemene chci prvne zjistit,kolik maji cenu a pokud by to byla nejaka zavratna palka,tak mu to samozrejme rozmluvim:)
  5. Zdravím přátelé, dědeček mne poprosil,jestli bych Vás nekontaktoval ohledně prodeje hodinek Omega,které dostal od svého tatínka(odhaduji tak v roce 1950). V "hodinkovém světe" se nevyznám,tak vás prosím,jestli byste mě nenapsali na mail keechmant@seznam.cz co pro úspěšný a neprodělečný prodej podniknout. Děkuji
×
×
  • Vytvořit...