Přejít na obsah

macmz

Členové
  • Příspěvky

    12
  • Registrace

  • Přítomen

macmz's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Můžu tedy vědět, proč 81, 2, nebo 3? Nebo mi něco uniká?
  2. macmz

    Vánoční eterny

    Taky bych se přimlouval za foto na ruce, vypadají skvěle.
  3. Např. rok výroby, zda existuje prim varianta... Ale rád se nechám poučit, pokud to zjistit nelze, nedá se nic dělat.
  4. Ano, píšu, že se mi o něm na internetu nepodařilo nic najít Ale třeba jen blbě hledám.
  5. Přátelé, dovoluji si poprosit o radu. Nejsem žádný sběratel, ale nedávno u mě přistály tyto exportní primky. Jsou v bezchybném stavu s nálepkou a fólií. Bohužel jsou dámské - průměr i s korunkou 30 mm. Tak se teď rozhoduju, zda je poslat dál, nebo se jim mám pověnovat, vyměnit řemen a vnutit manželce, nebo odložit na dalších deset let pro dceru... Má o nich někdo nějaké informace? Číslo modelu jsem nikde na internetu nenašel, vypadá to na kalibr 66? Díky moc.
  6. Ano, mají 34 mm. NATO je spíš z nouze ctnost, hodinář říkal, že dínko je citlivé na vlhkost. Na ruce taky vypadají trochu líp. Karlos: gratuluji k skvělým schopnostem rozeznávání podivných jazyků
  7. Sice to není až tak nový přírůstek, ale od té doby, co jsem je asi před rokem doma vyhrabal ze skříně, jsem se nimi ještě nechlubil. Takže: Eterna, kal. asi Eterna 852 / ETA 853, manuální nátah. Podle sériového čísla a toho, co dí databáze Dr. Ranffta, byly vyrobeny roku 1944. Rezerva nátahu přibližně 48 hodin. Na jejich hlasitý tikot mám z dětství nostalgické vzpomínky; tehdy je ještě nosil otec na nepěkném kovovém tahu à la 70. léta. Teď střídají NATO strap v létě a kůži v zimě. Omlouvám se za kvalitu obrázků, ale nejsem moc dobrý fotograf.
  8. Ná-dhe-ra! Ať žije minimalistický design...
  9. Moc hezký kousek, gratuluji (a závidím)!
×
×
  • Vytvořit...