Pánové, lehce se vmísím, jak jsem to tak pročetl, nikdo jste nezmínil kvalitu kávy. Všechno, co lze koupit v supráči a je jedno za kolik peněz, vychází prakticky stejně - horší nebo ještě horší imitace espressa. Je to tím, že každá z těchto káv byla pražena v lepším případě před rokem a je prostě vyčuchlá nezávisle na zabalení. Silně doporučuji najít si v okolí pražírnu a pravidelně si docházet pro čerstvou. Beru půlkilovku a skoro celou nasypu do zásobníku mlýnku. Za 14 dni pro další. Rozdíl je v tom, že z páky teče medová emulze s úžasnou vůní a ne načernalá tmavovoda. Čerstvě pražená je nejlepší asi jeden týden po pražení, přeci jen tam cosi musí vyprchat. Ale to Vám tam řeknou. Jinak dáváme přednost columbii případně brazilské, všechno samozřejmě čisté arabiky. Silvii zdar!!!