Přejít na obsah

belmondo

Členové_50
  • Příspěvky

    64
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

belmondo's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. jedna detailnejsi a jedna z Parizske, kde se ve finale koupe nekonala
  2. Presne tak, byl to pokus o for. Ptal sem se na casopis a dozvedel se, ze se takove darky nedavaj a kdyz jo tak fejkovy. Chodim sem malo a netusim jak casto falza resite. Dle prispevku je to asi casto, takze chapu:-)
  3. Pomoci lampicky a dalsich donucovacich prostredku se zena po dvouhodinovem vyslechu priznala, ze darek k vyroci opravdu koupila u vietnamcu. Nejdriv zapirala jak mohla, ale po argumentu, ze to rikali kluci na internetu, povolila a bylo to venku. Kazdopadne i tak s nima udelam velkou paradu a u nas na vesnici konecne budu mit respekt:-) Omlouvam se za priserne fotky, fotit neumim a dost se mi klepou ruce:-)
  4. Slysel sem ze maj nakej spesl strojek, tak sem se o nem chtel dozvedet vic. Zjistim od kamarada co bylo na obalce ( byl to duvod proc to vzal do ruky ) treba to napovi a nekdo z vas me navede.
  5. Doufam ze to fake neni. Nejsem zadny odbornik, hodinky beru jako doplnek a volim je dle barvy tricka, ale v dnesni dobe je mozne vse. Byl sem s nima v Karoliniu na zkraceni te gumy a nerikali nic. Nevim jak daleko je trh z fakema, zda k tomu uz delaj i ty dalsi cajky co u toho sou. Je to darek k vyroci.
  6. chce to po me naky url. to mam tu fotku nejdriv nekam nahrat? dik
  7. Panove predem se omlouvam, ze muj dotaz mozna neni v tom spravnem vlakne. Skoro sem nechodim a neorientuju se tu. Dostal jsem vyse zminene hodinky a kamarad mi povidal, ze v roce 2015 o nich vysla v nejakem ceskem hodinkarskem casopisu pekna recence. Bohuzel nevi v jakem, nasel ho v cekarne u lekare. Nevite nekdo nahodou ktery to byl a jake cislo? dekuji moc
  8. zatim na delsi sviceni nevhodne, max tak do mesta
  9. panove muzete me prosim nasmerovat na ceskeho prodejce kvalitnich natahovacu. za dva roky mi uz dva odesly, vzdy dar od zeny, hodlam koupit neco na urovni co opravdu par let pobezi. radsi bych neco bez displeje a digi cudliku, mam pocit ze vzdy odesel ten ovladaci panel dekuji
  10. Obchod na 110%. vstricne jednani a nadstandartni pristup hned na zacatku.za me 1*
  11. par hodinek, par sperku, zadny problem
×
×
  • Vytvořit...