Přejít na obsah

Petr.S

Členové_50
  • Příspěvky

    755
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Petr.S

  • Datum narození 8.1.1972

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Jihlava

Návštěvy profilu

2 435 zobrazení profilu

Petr.S's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. Tenisový loket jsem měl před pár lety tak, že mi dělalo problém udržet v ruce menší kladivo. Mazal jsem vším možným, používal nějaké ty stahovací pomůcky a nic. Pomohl mi až laser, myslím, že asi deset "aplikací". Nevím už to přesně, ale tak týden po ukončení pořád nic a říkal jsem si, že to bylo k ničemu. A další týden najednou jak když utne a bolest byla pryč. A od té doby klid, musím to hned někde zaťukat.
  2. @Pozorovatel před stavbou tam bylo pole, ale co tam bylo v dávných dobách, to nevím.
  3. Čtrnáct dní čekáme na opraváře elektrické trouby, která nám po dosažení určité teploty vyhazuje jistič. No a včera mi manželka volá, že dala na indukci dva hrnce, najednou smrad a vyražený jistič, který už nešel nahodit. Musel jsem desku večer odpojit, aby nám šel alespoň kotel a zásuvky. Oba spotřebiče staré stejně s domem, tři roky, značka Elektrolux. Když udělám výčet závad kuchyňských spotřebičů, po roce na záruku měněna lednička, myčka. Teď ta trouba a deska, mimochodem na mikrovlnce blbnou digitální čísla. Celkem dobré skóre. A že ty přístroje nebyly dvakrát levné. Myslím, že elektrolux už asi chtít nebudeme.
  4. Tak tohle je poprvé u nějaké limitky, co lituji, že jsem zaspal. Fakt moc povedené!
  5. Teď to mám otevřené a píšou, že otevírají za 22 hodin.
  6. Ač nerad, ale musím napsat svojí zkušenost. Není to nic tak závažného a neváže se to k hodinkám, ale zamrzí to. Reagoval jsem 4. září 2023 na pronájem garáže, kterou Aleš nabízel v Jihlavě. Byl jsem jen zprostředkovatel pro kamaráda. Vše proběhlo, kamarád Aleše kontaktoval a ten slíbil, že se mu ozve a domluví se. Po více než měsíci nečinnosti jsem se připomněl a bylo mi vysvětleno, jak k prodlení došlo a slíbeno dořešení. Do dneška bez odezvy. U kamaráda jsem za blbce a on si musel najít jinou garáž. Škoda, myslel jsem, že pomůžu.
  7. To je samozřejmě pěkné, otázkou ale zůstává... po kolika dnech od odeslání.
  8. Včera v 15:36 jsem objednal v Olomouci dceři nové kolo. V 15:47 přišla hláška, že kolo bylo předáno dopravci (ČP). Cca za 15 minut hláška od ČP, že kolo bylo převzato do přepravy. No a před chvílí jsem mluvil s pošťákem, že mi ho po obědě doveze. Tak to teda čumím! Takže vlastně příspěvek na tři vlákna: Jak doručuje pošta u vás...A ještě: Co mě právě naštvalo, jelikož jsem v tom kvaltu zapomněl na stojan...
  9. Přiznám se, že na jinou Toyotu jsem zatím nekoukal. Napravím to. Díky.
  10. Skouknul jsem nějaké testy, tedy hlavně od Rasťo Chvála z Garaž.TV a musím říct, že čím dál víc mě to auto zajímá.
  11. @African Manželka má desetiletou IX20, která má najeto 50 tisíc a je s ní nadmíru spokojená, bohužel zdravotně to není nic moc a má problém s řazením, takže potřebuje automat. Jinak bych to neřešil a stačilo by nám to. A právě pořád hledám něco v podobném duchu jako je ten Hyundai.
  12. @African Je to malé, já vím. Ale primární účel toho auta bude z 90 a více % město, žena s dcerou do školy a po nákupech. Jako celá rodina skoro nikam na dálky nejezdíme, cizina vůbec a nejdelší naše cesta je tak dvakrát do roka Jihlava - Znojmo. Jinak k rodičům cca 15 km jedna cesta.
  13. No právě, ta Vitara mi nepřijde jako bůhvíjak velké auto, spíš bych řekl tak akorát. Takže toť otázka, jestli Yaris Cross není už moc malý, obzvláště, když by to bylo občasně používáno i jako "rodinné auto".
  14. @Xenomorfus taky si myslím. Ještě tedy uvažuji nad Suzuki Vitarou nebo S-Crossem. Ceny jsou dneska u všech plus mínus na stejno.
  15. Jj, už jsem se tím probral a to mlžení tam píše více lidí. Asi tedy vlastnost auta. No nikde není jisté, že vůbec něco nového ženě koupím.
×
×
  • Vytvořit...