Přejít na obsah

colommbo

Členové_50
  • Příspěvky

    2 643
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    v úrodném Polabí
  • Fanoušek značky
    Omega, vintážky obecně a taky původní Primky

Návštěvy profilu

5 070 zobrazení profilu

colommbo's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Samosebou podle vkusu každého soudruha, ale tohle mi docela zkazilo sobotní ráno... Je to celkově hnusný a pouzdro samo nestojí za nic. Hezký den aspoň vám všem! Sport 1-pouzdro diplomat – AntikPrim (antik-hovorka.cz)
  2. ...a nejen korunky, dokonce i loga na ciferníčku. Možná vzpomněl na přesýpací hodiny...
  3. Děláš dobře, zaslouží si to. A dík za inspiraci - zítra a ještě jednou příští víkend je na pokec s kamošema vezmu taky!
  4. Ano, tak nějak jsem to myslel, jak píše kolega Roman. Z mého pohledu škoda, že klasický mechanický pohon nahradili quartzovým. Ač tedy není divu, v konečném důsledku se to promítne právě v ceně hodinek. Na jižní Moravě se tomu říkalo "já bych chtěl, ale nemožu". Avšak neberete, prosím, názor starého zaprděnce za směroplatný, hodinky jako takové jsou moc hezké a komu neva baterka, může nosit pěkný a neobvyklý kousek. P.S. Možná mi hrábne a pořídím si je na denní nošení taky, fakt se mi líbí... Před propuknutím chronobundu jsem si k padesátinám pořídil moc hezké Rotary taky v retro stylu s modřenýma ručkama a taky quartzovým pohonem a byl jsem s nimi hodně let spokojený.
  5. Ano, jsou velmi zajímavé, sám mám tento retro styl rád. Akorátže s LIPem jako takovým asi nebudou mít mnoho společného... Lip Churchill T18 671014 – hodinky • Hodinkovna.cz
  6. Ajta krajta, moc pěkný "Šaffky"...!
  7. Rozumím tomu dobře, že budu-li nabízet Igeny s černým cifrem a bílou lunetou a připíšu k tomu La Manche, můžu zdvojnásobit cenu nebo je v tom nějaký jiný fígl...?
  8. Ano. Pouzdro ani dýnko nemají pořádné hrany a ciferník je taky jasný (krátká špička v liteře M)...
  9. A sakra, to abych se šel zítra pořádně podívat na zahradu, smrže se tam objevují normálně až tak v květnu...
  10. Tyhle Pakety už jsem hodně dlouho neviděl, já děkuji pánovi!
  11. AK: Ahoj! Postnutý odkaz je nabídka hodinek k prodeji a tedy se výrazu mega rare nelze divit. Kupř. jistý prodejce nabízející hodinky na AntikPrimu jej používá také docela často a rád...
  12. Bohužel, nelze než souhlasit, předsedo...
  13. Na AP je minulý týden měla taky...
  14. ...aneb Elita českého hodinkářského národa...
×
×
  • Vytvořit...