Přejít na obsah

Dalik

Členové_50
  • Příspěvky

    109
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Dalik

  • Datum narození 10.8.1972

Contact Methods

  • Website URL
    http://944.cz
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Hranice

Návštěvy profilu

5 120 zobrazení profilu

Dalik's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Teda pánové, někteří jste cimprlich, to je hrozné... sem nelezte, když vás to tu uráží...bože
  2. Nechci bejt rejpavej a možná mi i paměť už neslouží, ale - nejsou tohle kódy do DOOMu? Ve vtipu ale předpokládám narážku na hru Wolfenstein, kde byl kód MLI ne?
  3. Camel od Dekangu je nejlepší z tabákových... a střídám to s mentolem.
  4. Tak o přechod na elektronickou podobu diáře jsem se pokoušel přejít několikrát a nikdy jsem to nedotáh :-) kdysi to byly nějaké diáře Casio, pak Psion, nakonec několik PDA. Nad papírový prostě není, operativně je ihned k použití, lépe se v něm vyhledává (listuje), atd. Nakonec jsem ve stadiu, že mám klasický papírový A5 diář, PDA jsem švihnul do šuplíku, jako telefon mám jakýsi jednoduchý SonyEricsson (klasická klávesnice k nezaplacení narozdíl od dotykové) a důležité termínové upomínky jsem se naučil cpát do outlooku, který se mi s tím SE synchronizuje. Vypadá to celé jako krok zpátky, ale nakonec mi to maximálně vyhovuje a funguje to :-)
  5. Tak Ferda bude asi podle Ferdinanda Porsche... Já svému Porschi říkám "koník" a když nejede (teď jsem třeba měnil spodní spojkový válec) tak mu říkám "Fašistický krám"
  6. No tak na dálnici to není, při ostřejší jízdě do zatáček se kroutí, ale na pojíždění po městě a okolí je to bomba a pozornost to budí, zejména při otevírání dveří pomocí DO :-)
  7. U nás v Hranicích se vyrábí tohle, dělá se to pod názvem Pony Street Roadster na podvozku z Berlinga/Partnera, design je od návrháře (ak. sochař), má to homologaci. V tom žlutém sedím přímo já :-) "Dveře" se tomu vyklápí nahoru pomocí dálkového ovladače :-)
  8. No, ony fungují čtyři kluby ale... Asi nejznámější je Porsche Classic club ČR, který sídlí ve Vratislavicích přímo v rodném domě F. Porscheho :-) odkaz je ZDE Pak je Porsche transaxle club, který sdružuje především Porsche se systémem transaxle (tedy motor vpředu, převodovka vzadu), zde jsem aktivní i já odkaz je ZDE Regionální Porsche klub Ostrava má stránky ZDE Tyto tři kluby mají nyní v Kopřivnici sraz. Pak ještě existuje, jak říká jeho paní prezidentka "Jediný a oficiální Porsche klub který má právo používat znak atd.... O tomto Porsche klubu se moc neví, vpodstatě o žádných akcích ani členech nevím, ale zato chvástání že jsou "jediný a oficiální atd..." se najít dá dost. Na stránkách mají vše zaheslované, a vybírají přihlašovací poplatek 4000,- a pak 3000,- ročně za členství. Co za to nabízejí netuším, protože není nikde o ničem ani zmínka. Pokud někdo o něm ví víc, rád se poučím. Největším paradoxem je, že ten jediný a pravý klub má sídlo v Kopřivnici, ale se srazem nemá nic společného
  9. nemusí, může platit hotově. Za komfort si holt připlatí.
  10. Já s tím naprosto souhlasím. Nevím, proč by na nenažranost bank měl doplácet obchodník.
  11. Pánové motoristi a zejména ti s Porschem, o víkendu 17.4. je v Kopřivnici každoroční tuning sraz (účast býva k 10 000 návštěvníků), což by nebylo až tak zajímavé (ten tuning) ale zároveň je to sraz tří českých Porsche klubů s tím, že vozy Porsche budou mít VIP vyhrazené místo k stání, VIP vstup do areálu (kdo přijede do 8.00 tak může předjet celou kolonu a přednostně vjet do areálu), Poršáci budou mít i vyhrazenou hodinu pro jízdu po okruhu atd. atd. Více informací třeba zde: SRAZ Vítáni jsou samozřejmě všichni Porschisti, na klub se neohlížejíc :-) Kdybyste někdo dorazili, tak já tam budu s ostře červenou 944 na širokých pavučinových kolech :-)
  12. No, já shodou okolností tyhlety Rotary "Daytony" mám, a že to nejsou Rolády je jasné na první letmý pohled. S Rolex Daytona to není zaměnitelné ani omylem, a to ani v šeru ani z dálky! Domnívám se, že pokud by někdo chtěl dělat na někoho "hogo-fogo" dojem, nekoupí si Rotary, ale fejky Rolád, které koneckonců vyjdou i levněji než Rotary. Fejk to není v žádném případě. PS: Zajímalo by mě, kolik těchto ortodoxních fejkobijců (co bijí i tam, kde není proč), má všechen software legální, všechnu muziku a filmy pouze na originálních nosičích a do poslední korunky poctivě zaplacené daně :-)
×
×
  • Vytvořit...