Přejít na obsah

kmonda

Členové_50
  • Příspěvky

    118
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha u Hradce Králové
  • Fanoušek značky
    Omega

Návštěvy profilu

1 150 zobrazení profilu

kmonda's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Neresil nekdo z Vas nahradni sroubek pro Mcustu? Dik za pripadnou radu.
  2. Je tu nějak moc toho německého nerezu... Doplnil jsem pár kousků do setu. Moritaka Hamono. Maximální spokojenost!
  3. moc pěkný, ale tohle vlákno by mělo být od 22:00 do 6:00 nedostupné...
  4. Jo jo, katsu na misce rýže donburi. Katsudon. Do základu pomalu dělaná cibule, přidaná sojovka, mirin - rýžové víno na vaření a podle chuti vývar. Až se lehce zredukuje tak položit nakrájeny řízek (panko strouhanka) a přidat rozšlehané vejce. Rýže lehce osolená a trochu octu. Něco zeleného. I pivo může být Japonec, tady už ale lze "babicovat" a pustit se na tenký led, podle toho co máte v rodině rádi Kuře, med, ponzu (citrus), sojovka, mirin. Nudle, lehce přidat sezamový olej.
  5. Jedete tu slušný kusy! Přihodím řízek
  6. Václav Cílek 3. díl: Většina současných mládenců nemá kapesní nůž, ale mobil...
  7. pokud nekdo schanite "backory na leto" tak vyzkousejte React od Nike. Pocitove mi prijde lepsi odezva cele podrazky nez Boost u Adidasu.
  8. Ta hlíva, to je masakr! Parádní práce! Budu muset ten stroj taky oprášit... dnes jsem střelil veverku.
  9. Hovezi, brambor, odlehcena tatarka a pro odvazne deti mrkev nebo hrasek. To by mohlo fungovat vic nez licka.
  10. lax nebo kdyz neni udirna gravlax v baglu a solidni vrsva je fajn! nebo to nekomplikovat a pripadne hodit na ctvrt hodky platky lososa do marinady, pak naskladat na ryzi zakapnutou marinadou a je... jeste to tedy chce dobrou cibulu
  11. ragu, ptak v remosce, sestava tortill... slusny kusy! nekdo doma jedete ramen?
  12. Hoši, dík. @Maxel, jedeš tu paradní kusy, takze se tesim na foto resp dokumentaci! Jednou za cas ty "deli" klasiky potesi Udirna je fajn, posune to, ale neni nutna, trouba a para postaci. Tady jsou jeste pokusy o "corned beef" a "pulled pork" a jeden dalsi pastrami rez. Barva zalezi hodne na soli, pokud je praganda nebo nejaka jina "curing" sul tak pak prijde navic k sedmi dnum nalozeni, jeste nekolik proplachu a vysuseni pred finalni vrstvou a tepelnou upravou...
×
×
  • Vytvořit...