Přejít na obsah

vogysan

Členové
  • Příspěvky

    37
  • Registrace

  • Přítomen

3 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    "nad Orlicí"
  • Fanoušek značky
    primárně Prim, dále Casio, Garmin a Knife

Návštěvy profilu

991 zobrazení profilu

vogysan's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Přátelská a rovná komunikace, jak jsme se domluvili, tak bylo. Děkuji a doporučuji.
  2. Zdravím všechny, nemáte, prosím nějaký typ ubytování na Východní Moravě. Nejlépe rodinný panzijón (2 děcka) s restaurací?? Díky
  3. Obrovská vlna solidarity, uznání a podpory. Hezké, že. A to je bohužel vše!! Celý svět, vč. mocností, jen přihlíži a nedokáže se shodnout ani na momentálně nic neřešícich "sankcích". Je mi z toho nějak smutno. Bůh s Tebou, Ukrajino.
  4. Uvažoval jsem dát tento příspěvek do vlákna Prim v inzerci, ale je to poměrně silná káva https://ostatni.bazos.cz/inzerat/129575141/prim-orlik.php
  5. Pánové, Martinovy nože jsou vysoce návykové. Do této vody vstoupíte jen jednou Ps: fijo, zkus napsat Mydlinkovi a pořiď si klemu od něho. Je ve všech směrech lepší.
  6. Také přidám dvě formulky, 66326 s ručkami pravděpodobně z 66327, pravé asi 66374 a prostřední "neformulky" též s kalibrem 66.
  7. Děkuji za tip, s ozonem nemám zkušenosti, vím jen, že tím čistí interiéry aut. Podívám se na to kde, jak a za kolik...
  8. Měl bych touto cestou ještě jeden, mnohem debilnější a tak trochu hodinkový dotaz. Pořídil jsem z bazaru digitálky Garmin Instinct. Šlapou parádně, sedí dobře, ale předchozí majitel byl kuřák a zejm. silikonový řemínek je silně cítit kouřem. Dva dny jsem je větral, zkoušel mýdlovou koupel, jedlou sodu, ale nic z toho nepomohlo. Neznáte vy místní, zkušení a protřelí, nějakou fungující metódu, kterak se smradu zbaviti, aniž bych musel řemen měniti.. Díky předně.
  9. Díky! Momentálně není zcela dobré světlo, tže nedochází k plnému nabití. Pár dnů by asi vydržet mohly, ale raději bych je nepokoušel..
  10. Měl bych touto cestou dotaz na místní znalce. Budu zasílat poštou analogové hodinky Cirizen se solárním dobíjením eco-drive (osobka možná není). Rád bych, aby kolegáčkovi nepřišly zcela vybité, což je při aktuální doručovací době a nadcházejících svátcích dost pravděpodobné. Je možné tomu nějak předejít (vytažením korunky, přibalenìm malé svítilny...? :) Děkuji za případnou radu
  11. vogysan

    Casio všeobecně

    Děkuji převelice, pane
  12. vogysan

    Casio všeobecně

    Ahoj kolegáčkové, dnes mi praskl řemínek na nejnošenějších Casio W-736H. Bohužel ho již nikde nemohu sehnat. Nevíte náhodou někdo, kde by se ještě dalo? Popř. nemáte doma nevyužitý? Vzal bych klidně i celé hodinky, či jiné podobné, které mají vibrační alarm. Děkuji za jakoukoliv radu či odpověď. Lukáš (vogysan@seznam.cz)
×
×
  • Vytvořit...