Přejít na obsah

huskye

Členové_50
  • Příspěvky

    120
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli huskye

  • Datum narození 20.3.1987

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Karviná
  • Fanoušek značky
    informatika, filmy, hudba, kynologie

Návštěvy profilu

4 721 zobrazení profilu

huskye's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Asi to nikoho nebude moc zajímat, ale přišel mi řemínek, který jsem na těch hodinkách tak nějak od začátku viděl. Sice čína za 80 korun, ale krásně voní kůží :-) Tak to možná vážně je :-D Bohužel ač jim podle mě vážně sluší, tak mám na něj asi malou roku. Chce to posilovat
  2. Souhlas, moc se s tim neštvou, ale hlavní je jak funguje :-) Zatím +7 vteřin za den. A za ty peníze jsem to musel vzít :-D Vypadaj pěkně, zkusim to ještě dát na kůži.
  3. Tak jsem si udělal radost Seiko Sports SNZG07
  4. huskye

    SWATCH

    Tak si odpovím sám, kdyby to taky někdo hledal. Irony mají šířku řemínku 19mm, tu vnitřní ve které je stěžejka. Následně se rozšíří na 22mm.
  5. huskye

    SWATCH

    Ahoj, mám swat irony a sháním řemínek. Nevíte někdo prosím jaký rozměr, případně typy? Díky, jen pro ukázku video z youtube s typem, který mám:
  6. ty se mi taky líbí, navíc dneska jsou v akci za 11103,- aj s poštou, tak tomu ještě dám pár hodin na promyšlení :-) Doufám, že to tu kdyžtak nějakej hodinář dokáže seřídit nebo servisovat, když to je vlastně natuněný seiko :-)
  7. No podle youtube a fotek vypadají pěkně a všude je chválí. Jako kopie mi to nepřijde, naopak mi přijdou jiný než hodinky v těchto cenách. A v řemíncích se přímo vyžívaj. jelikož jsme úchyl na kůži tak to mě láká hodně... Jen otázka co ten strojek je zač a to ukáže asi až čas.
  8. To je hlavně benátský kříž, nic ala rolex :-) ale odkaz na název a původ značky.
  9. Ahoj, zakládám tohle téma, protože tu ještě o této značce není zmínka. Našel jsem jí náhodou na kick starteru. Mají ofiko stránky tady: https://www.meccanicheveneziane.it Je to zřejmě uplně nová značka, ale jejich hodinky a řemínky vypadají hodně luxusně. Zajímá mě, jestli je už někdo máte nebo jste o nich četl víc? Hlavně ten jejich strojek Swiss Made Automatic CAL.MV135. o tom jsem nic nenašel. jiné jsem našel, asi starší, tohle říkají na kick starteru o Automatic Cal. MV044 (based on Miyota 821A) : Why have you chosen a Japanese movement instead of a Swiss ETA 2824? ?Japanese movements are as reliable as any ETA movement. We have decided to go with Miyota in order to keep our timepiece affordable. Instead of merely buying and installing an already made movement we have decided to improve the appearance and the functionality by replacing the standard rotor with a tailor made one. Nicméně podle toho co tam píšou https://www.kickstarter.com/projects/975712226/meccaniche-veneziane-nereide-automatic-italian-div/ už budou nový strojky kompletně swiss made. Díky za názory, ceny mají docela lidový, tak přemýšlím zda to risknout a vyzkoušet je. Honza
  10. To mám zrovna taky objednaný, hodinky klasicky se seagullem, ale nelíbí se mi značka co si hraje na swiss made a není, zvláště když to vyjde se clem a daní na 5500. A origo tissot koupim tady za 8. Takže nic :-)
  11. Ahoj, koupil jsem si SWATCH SISTEM FLY a koukám na to plastové sklíčko, že mi vydrží tak odhadem dva dny. Jestli to chápu dobře, tak sklíčko se vyměnit dá? Je to práce pro normálního hodináře, nebo to musí být "swatchař"? Díky za info, Honza
  12. Tak už jsem si odpověděl sám :-D https://www.massdrop.com/buy/mathey-tissot-edmond-automatic-watch/talk
×
×
  • Vytvořit...