Přejít na obsah

travex

Členové_50
  • Příspěvky

    4 316
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

14 279 zobrazení profilu

travex's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Taky jsem si jedny 1:1 kopírky vědomě koupil a tím evidentně přešel k temné straně síly. Je mi vlastně úplně fuk, jestli se sekce smaže, omezí nebo zakáže. Nikoliv teda z důvodu "prozření", ale už to začíná být mírně otravné i číst. Kvůli tomu sem nechodím. Jo a kdyžtak to budu dávat do žumpy, sice jsem tam ještě nikdy nic nepsal, ale tam se prý může vše.
  2. To je pravda, příspěvek jsi vyvážil pouze rasově, nikoliv genderově.
  3. Konečně rozumný návrh. Damankapsky, máš můj hlas pro údržbu tohoto seznamu. Nemusíš procházet celý internet každý týden, bude stačit vyhodnocovat měsíčně.
  4. A ještě by ten vybroušený rétorický diamant někdo třeba prachsprostě použil i v jiné sekci.
  5. To nevím, ale mně je nejvíc podezřelej ten knírek. To bude sňatkový podvodník.
  6. To je poměrně hodně útočný komentář, žejo. To bude asi taky v rámci rétorického cvičení.
  7. Azeppelin, toto je ale rétorické cvíčení typu "kolovrátek". Tj. něco jako čepice typu "čupřina". Ale k věci, že nabídka SM a dalších je úplně normální kopírka, tak na tom se snad většinově shodujeme. Edit: zapomněl jsem napsat, že zde zastupuji mandelinky
  8. Kamilb dění asi popsal poměrně přesně, protože nejde až tak o brambory vs mandelinky, ale bramoráři vs chovatelé mandelinek. Akorát zde jsou antipatie takové jednosměrné.
  9. Přiznejte se, že vás tohle čínské vlákno přitahuje jako Rychlé šípy Stínadla.
  10. Ještě to zvaž, plán B je koupit hustilku.
  11. Než se to natvalo zamkne, tak ještě toto. Slabší povahy ať raději odvrátí zrak.
  12. Já mám konstruktivní a férový návrh. Každý gentleman, který se nestihl vystříkat do statusu, čínské invaze, případně inspirace bez flejmu, by k tomuto aktu přistoupil zde a stihnul to do dnešních 23:59.
  13. S tím bych si dovolil souhlasit a je to jedna z věcí, která mě od nákupu bronzu odrazuje. Mám kilometr hader a musel bych pořídit nový šatník. Případně se dá celočerný i včetně železa jako kompromis, ale stejně.
×
×
  • Vytvořit...