Přejít na obsah

peppies

Členové_50
  • Příspěvky

    53
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli peppies

  • Datum narození 1.1.1974

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Liberec
  • Fanoušek značky
    Seiko,Rolex,Casio,Samsung

peppies's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Vypadají úžasně, hodíš sem jak je děláš ?
  2. Moje žena s tím začala asi před 3 týdny a jsem tomu rád, to co popisuješ se shoduje s tím co říká ona. Já nehulím a jsem rád, že smrad z cigaret z ní opravdu necítím. Dala si včera práska normální cigarety a řekla že to nedá, takže nakonec jsem i já spokojenej :-)
  3. Bohužel není, hledal jsem a nakonec objednal od nich. Na balíku napsáno 50 dolarů cena, ale celník byl hodnej a nechal to být :-)
  4. To je Cargo works - mají tam velikosti podle toho co potřebuješ a na moje serepetičky ideální. Objednáno z jejich shopu a za týden to bylo doma :-) https://www.cargo-works.com/collections/all-products/products/13-macbook-edc-kit
  5. Právě že jsem v tom na pochybách - líbí se mi typově Hirsch Liberty nebo Rios Oxford ( Hirsch mám na jiných hodinkách a jsem s ním nadmíru spokojený o Riosu nevím jak je kvalitní ) ale líbí se mi černá barva s prošíváním, budu to nosit jak ke sportovnímu tak k elegantním svetrům :-) Díky moc za reakci Něco takového by bylo ideální
  6. Tak to se omlouvám vidím to, řešil jsem to dříve když jsem měl každý telefon rootnutý. Od té doby co mám Samsung již toto neřeším (vibrace při spojení má jako normální vlastnost)
  7. Ahoj chystám se koupit Gear S3 Classic a potřeboval bych dát nějaký tip na řemínek. Poradíte prosím ? :-)
  8. V poslední době co mám sluchátka toho poslouchám hodně, třebas tohle je pro mne výborná muzika
  9. Já netuším jako to má Sony, ale myslím, že ExDialer a jeho plugin ExDialer ConnectVibrate Plugin to umožnoval
  10. Na ten pečený segedín je někde možnost sehnat recept ? Vypadá dokonale
  11. Já mám s rumem průser - minulý rok jsem se opil tak, že ho nemůžu ani cítít i po roce. Nějakej tip na odnaučení ? :-) Horší bylo snad jen zvracet kopr :.-))
  12. Já teď nosím toto , nejlepší taška co jsem měl:
  13. Note 8 se dá sehnat než svého času S8+ a cena mi taky nepřipadá tak přemrštěná, otázka jestli bys chtěl šedivku nebo oficiální dovoz. Případně si ho koupit z druhé ruky od někoho kdo ho má od operátora a nemusí být použité. Záleží jen na tom co ti bude vyhovovat.
  14. Já se spíše bojím toho, že přednes Shanling M1 bude světlejší,- mám raději "basovější nahrávky". Každopádně jsem zrušil na Alze objednávku na Fiio X3. Jen nerad dělám to, že si objednám vyzkouším a vrátím. Aune M1s je pro mě už cenově mimo i když vím, že zvukem bude asi skvělá. Sakryš zamotal si mi hlavu :-)
×
×
  • Vytvořit...