Přejít na obsah

biknik

Členové_50
  • Příspěvky

    241
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Vodňany

Návštěvy profilu

1 422 zobrazení profilu

biknik's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. biknik

    Pendlovky

    Mám na chalupě (co mám nově) tyhle pendlovky. Vypadají docela nově. Ale nevím.. Věděl by někdo něco bližšího? Zezadu nic není - štítek nebo tak.
  2. Protože jsem z časových důvodů přidělal po koupi jen jeden a od té doby jsem se nerozhodl jestli budu používat oba blatníky a nebo žádný. A taky mám pidi bonbón auto a sundavám přední kolo, když ji vezu a ten přední by překážel. Zatím jsem nebyl předním kolem nějak víc ohozen tak nechávám jak je.
  3. Koukám, že je jsou tady koloběžky. Já mám asi rok Trexx-e a jsem fakt moc spokojenej. Od té doby kolo docela zahálí. Ujedu na ní při stejné námaze přibližně stejnou vzdálenost jako na kole, akorát trochu pomaleji. Do kopce se jí moc nechce, ale jak se to srovná tak frčí skoro sama. A z kopečka fajn zážitek. Měl jsem možnost si tenhle typ vyzkoušet od kámošky a sedla tak jsem ji pak pořídil.
  4. Novinka. První hulící hodinky. https://www.smokstore.com/Uwell-Amulet-Pod-System-370mAh-2ML
  5. Nakonec to dopadlo krapet jinak, ale jsem spokojenej.
  6. Jedu většinou 2 mg a někdy 6 mg. Na ty 2 mg si to ředím nulou. A ještě dávám 6 mg přítelkyně synovi. Kuřáci cigaret většinou neslyší na zdraví, ale peníze. Tak jim říkám, že mám spotřebu cca 2-3 Kč denně v liquidu. Což je fakt. O tom, že člověk může i propadnout kouzlu HW raději pomlčuji.
  7. Tak rozhodl jsem se pro tyto - https://www.hodinkar.cz/citizen-chrono-eco-drive-at2141-87e.html Děkuji všem za tipy a cenné rady. Ale je fakt, že vše, co jsem potřeboval jsem si tu ve fóru našel. Možná bych je pak zkusil i na kůži, ale nedokáži si vůbec představit zda by to k nim šlo...
×
×
  • Vytvořit...