Přejít na obsah

areuratty

Členové_50
  • Příspěvky

    96
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    PRG
  • Fanoušek značky
    PRIM, SEIKO, CITIZEN

Návštěvy profilu

962 zobrazení profilu

areuratty's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Panove, nevite nekdo neco blizsiho k tomuto krasnemu damskemu modelu? Tusim, ze ma kalibr 66, ale zajimalo by mne vic informaci.
  2. Na toto tema se v jednom topicu vyjadroval pan Manta, cituji tedy cely jeho komentar: "Strojek nemá originální základní desku s označením kalibru 97, tahle deska je neznačená. Takže se jedná o stavbu z dílů nějakým zaměstnancem původního Eltonu. Pravděpodobně to bude plně funkční - jak píše prodejce, ale stejně to není původní kal.97, ale pouhý zbastlený strojek z dílů, takže hodnota by měla být podstatně nižší, než u skutečných originálů."
  3. To podle me bude opotrebovany nejaky kousicek, ktery drzi chrono zastaveny a povoli se bezne spustenim tlacitka. Tim, ze je opotrebovany, tak se treba pohybem ruky stopky uvolni a spusti. Ale jen strilim od boku, snad se vyjadri nekdo zkusenejsi
  4. Sakra, bacha na ty bazény a trampolíny... Krásná dvojčata, tichá závist
  5. areuratty

    Vintage seiko

    Silver Wave Z... Azurové JDMky...
  6. areuratty

    SEIKO 5

    Ahoj petkari, musim uznat, ze tenhle model me oslovil a okamzite jsem se do teto kultury zamiloval... Zde jedny z mych nejoblibenejsich
  7. Ta modra dokonale sviti!
  8. areuratty

    Přesnost 7S26

    Mam 7S26 jeste s neprosklenym dynkem a uprimne jsou to jedny z nejpresnejsich hodinek, co doma mam a to je nosim pomerne casto. Behem tydne noseni se to u me pohybuje do +/- 1min
  9. Dneska jsem po delsi dobe vytahnul sve JDM quartzove japonky. Snad tu nebudou prekazet, vintazni jsou (1978) a myslim, ze za pohled take stoji.
  10. Mooooc pekne JDMky, po tomhle modelu hrozne slintam, aby meli oranzady svyho ryze japonskyho kolegu do skrine Chvalim pripravu, to je pri dnesnim stavu trhu dost klicove.
  11. Diky, to i tva sbirka Mimochodem, celkem ti takovy koutek zavidim, nam to doma tika az do loznice
  12. Cele jsem to tu procital, taky by mne zajimalo, kde se najednou neco takoveho vylouplo. Zastavam nazor, ze vyroba alternativy nahradnich dilu neni nic spatneho, ale rozhodne musi byt tato informace dostatecne uvedena na pravou miru v popisu prodeje. Ted k te citaci - zas tak jednoznacne to podle meho nazoru bohuzel neni... Pokud nekdo uvede, ze jde o "pouzdro na Prim Sport", absolutne nic neporusuje, neco jineho je samozrejme uziti "pouzdro Prim Sport". To sluvko "na" v tom udela hodne. Nemyslim se, ze treba pri vyrobe kozeneho obalu na telefon od Apple bych musel zaplatit Applu za uziti "obal na Iphone", tedy bych ho prezentoval jako "obal na nejmenovany telefon kalifornske znacky s nakousnutym jablkem v logu".
×
×
  • Vytvořit...