Přejít na obsah

Jirka_CZE

Členové
  • Příspěvky

    6
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Citizen, Seiko, Casio

Jirka_CZE's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Jirka_CZE

    Citizen na ruce...

    Tady je moje chlouba v podobě AT9030-55E v černo-červeném provedení s nerezovým tahem. Po dvou měsících každodenního používáním jim nemám co vytknout. Díky každodenní automatické synchronizaci jsou vždy na vteřinu přesné.
  2. @Dantechno: Hezké hodinky, ale ta cena za ně, to je masakr.
  3. Tady jsou moje "daily drivers" které nosím dennodenně už 8 let a nemůžu si na ně stěžovat. Jedná se o CASIO AQ-164WD-1AV
  4. @Frostie : Já je našel v Německu za 450? = 12 150 Kč a u nás za 10 590 Kč. A na německém amazonu jsou za 379? = 10 250 Kč. Takže cena je stejná. Jestli jsi je našel někde levněji a je to z prověřeného obchodu, tak mi prosím pošli odkaz. Díky
  5. Zatím díky na reakce. Ještě počkám na další. Raději bych to koupil od českého/slovenského prodejce. I když s nákupem čehokoli ze zahraničí mám bohaté zkušenosti včetně několika zatím jen úspěšných reklamací.
  6. Zdravím vás všechny, jelikož jsem procházel celé forum i v sekci citizenů a nenašel ty správné odpovědi, tak zakládám toto téma. Plánuji koupi hodinek Citizen AT9030-55E a nedokážu se rozhodnout kde koupit a nenaletě podvodníkům. Jelikož to budou moje první "dražší" hodinky, tak s výběrem prodejce váhám o to více. A aby toho nebylo málo, tak v oficiálním českém katalogu, tyto hodinky nejsou (ověřeno i v autorizovaném obchodě pro Citizen hodinky365.cz). V katalogu jsou jen 55L s modrým číselníkem a ty se mi nelíbí, viděl jsem je i na živo. Tento konkrétní model se prodává v ofiko obchodě v německu za 450? cca 12 200Kč https://www.laranea.de/citizen-at9030-55e-eco-drive-funk-herrenuhr#.WNLwJTE2taQ U nás jsem je našel na timestore.cz a na tiphodinky.cz za 10 590Kč. Potřebuji tedy radu od vás co jste už Citizenky nakupovali, kde koupit, ať pak nezjistím, že jsem si koupil nějaký padělek (což dle internetu se Citizen padělá docela hodně). Raději si trochu připlatím ať mám jistotu originálního zboží a záručních i pozáručních oprav. Díky moc za rady.
×
×
  • Vytvořit...